Digidexo.com

Hvordan få Veneers

Det finnes to typer finer: porselen og kompositt. Hver har sine individuelle fordeler og ulemper. For eksempel, kompositt veneers er rimeligere, men deres levetid er ganske litt kortere enn porselen. Skallfasetter kan bli kostbar, men de fleste som får dem er sikre på at de fordelene av finer oppveier kostnadene.

Bruksanvisning

Hvordan få Veneers

Se tannlegen for en konsultasjon. De vil vurdere dine tenner, foreslå hvilke type finer ville fungere best for din individuelle situasjon, og diskutere et kurs av handlingen.

Fordi veneers krever permanent endring av tennene, kan det være lurt å diskutere andre alternativer som for eksempel liming eller bleking før du forplikter deg til skallfasetter. Tannlegen vil kunne fortelle deg om det er noen egnede alternativer i tillegg skallfasetter.

Hvis du velger å gå videre med skallfasetter, bestemme din betalingsmetode. Mange tannleger tilbyr betaling planer for enkelhets skyld.

Prosedyren begynner med en omfattende evaluering av tennene, farge og eventuelle problemer som kan må tas opp før påføring av finer. Tannlegen kan også forberede tennene på dette besøket. Fordi dette ofte krever innlevering tennene ned litt, kan anestesi brukes.

Tannlegen vil gjøre inntrykk av tennene dine som vil bli brukt til å lage skallfasetter.

I ca en uke, kommer du tilbake til tannlegen og skallfasetter vil bli brukt.