Digidexo.com

Hvordan behandle Ocular Migrene

Hvordan behandle Ocular Migrene


Okulær migrene, ofte kalt smertefri eller stille migrene når involverer ingen hodepine, kan være vanskelig å diagnostisere. Symptomene kan være svært forskjellig fra den tradisjonelle migrene. De er preget av en blind flekk, uskarpt syn eller se lys som ligner på et fyrverkeri i øyet. Disse indikasjonene, men kan være en del av et visuelt problem som er frakoblet til migrene. Lær å identifisere, behandle og forebygge okulær migrene.

Hvordan behandle Ocular Migrene

Diagnostisere tilstanden din

•  Kjenn symptomene på okulær migrene. I tillegg til synsforstyrrelser, du kan eller ikke kan ha pulserende hodepine smerter etterfulgt av kvalme og tretthet.

Les "Migrene og annen hodepine" for detaljert informasjon. Se Resources nedenfor for en link.

Ta kontakt med en hodepine spesialist for en diagnose. Diskuter familien din historie med migrene og dine symptomer, som beskrevet i en migrene journal.

Behandle symptomer med en rekke løsninger

Cope med gradvis synstap og avkastning som kan vare i ca 30 minutter som du ville en tradisjonell migrene. Hvil i et mørkt rom inntil visjon normaliseres.

Ta en anti-kvalme medisiner, kjøpes over-the-counter eller foreskrevet av din hodepine lege.

Ta ibuprofen eller acetylsalisylsyre for noen hodepine smerte. Bruk bare som anvist, aldri overstiger den daglige anbefalte dosen. Hvis du trenger noe sterkere, ring din lege.

løse eventuelle utløser migrene at legen identifiserer, for å hindre et angrep. Disse kan inkludere mat, søvn eller justeringer miljø.

Hint

  • Ikke få panikk. Okulære migrene symptomer passere i løpet av kort tid og visjon normaliseres.
  • Hold en migrene journal detaljering dine erfaringer og atferd som fører opp til dem. Dette vil bidra til å identifisere de utløser av migrene og diagnostisere problemet.
  • Monter så komplett familie medisinsk historie som mulig for å dele med legen din. Migrene er ofte arvelig.
  • Kort svekket syn kan være en indikasjon på en alvorlig tilstand annet enn migrene, for eksempel slag eller øyeskader. Se en lege for en riktig diagnose.
  • Ta noen medisiner som brukes til å behandle symptomer som anvist og spørre en lege om du bør forutse eventuelle legemiddelinteraksjoner.