Digidexo.com

Hjemmelaget Atkins Diet

Atkins dietten ble en gang regnet rett og slett å fjerne alle karbohydrater fra kosten din. Ifølge Atkins.com, sannheten er at de deler karbohydrater inn i to grupper - gode karbohydrater og dårlige karbohydrater. Mens matvarer som balanserer disse gruppene er tilgjengelige forhånds utarbeidet av Atkins, mange mennesker finner prisen uoverkommelige. Heldigvis, er Atkins-stil mat lett forberedt hjemme.

Forstå Karbohydrater

Lære om karbohydrater kan hjelpe deg å unngå dem i matlagingen og lage dine egne Atkins oppskrifter. Dårlige karbohydrater inkluderer raffinert sukker som raskt heve blodsukkeret for høyt. De finnes i produkter som frokostblandinger og brød. En annen saker Atkins finner med dårlige karbohydrater er at de er har en mye lavere næringsverdi enn gode karbohydrater. Dette blir tilfelle, spise disse høyt sukker karbohydrater kan føre til konstant oppturer og nedturer i blodsukkernivået, samt uønsket vektøkning.

Gode ​​karbohydrater ikke heve blodsukkeret raskt eller for høy, som dårlige karbohydrater gjør. Disse matvarer er høy i fiber og finnes i ubehandlet mat, som grønnsaker og frukt. Gode ​​karbohydrater er naturlig lav i sukker. De omfatter også ubehandlet høyt fiber fullkorn.

Forstå Fats

Forstå fett er et annet viktig aspekt av Atkins diett som vil påvirke dine valg når matlaging. Atkins deler alt fett til gode og dårlige fettstoffer. Godt fett er ikke varmebehandlet. Fett som finnes naturlig i mat kan betraktes god fett, som fettet som finnes i egg, oliven og linfrø.

Dårlig fett inkluderer oljer som har blitt brukt i steking. Eksempler på dårlig fett inkluderer hydrogenert oljer, som også er kjent som trans-fett. De kan finnes i produkter som pakket snack matvarer som chips. Kroppen har problemer med å behandle dårlig fett, som kan føre dem til å danne plakk i arteriene.

Innbyttere

Lære å erstatte dårlige matvarer med gode matvarer vil tillate deg å lage nye oppskrifter og oppdatere gamle favoritter til å være "Atkins vennlig."

Ifølge Albert Alexander av Neuro-vision.us, en viktig kilde til problemer for Atkins Kosten er å finne erstatninger for brød. Noen mennesker får sitt brød ved å gjøre sine egne brød ved hjelp av mandel mel. The-atkins-diet.info, et nettsted liste Atkins vennlige oppskrifter, bruker også fleskesvor mel.

Mange synes at squash og squash er gode erstatninger for pasta og gå veldig pent med kjøttsaus. Lasagne elskere vil finne at å erstatte store skiver av aubergine for lasagne pasta fungerer godt. Portobello sopp er også gode erstatninger for lasagne nudler. De er også brukt i stedet for crust i pizza.

En populær mat med de som søker erstatning mat for Atkins dietten er blomkål. Det kan hakkes, og anvendes i stedet for ris. Det kan bli most og gjort om til en kremet erstatning for potetmos.