Digidexo.com

Detox Diet for leddgikt

Detox Diet for leddgikt


Leddgikt er en autoimmun sykdom der kroppen angriper feilaktig ledd og sener. Det finnes mange forskjellige typer leddgikt. Noen alternative medisinske utøvere og leger mener at leddgikt er forårsaket av en overvekst av candida albicans, en diploid sopp som lever naturlig i tykktarm og fordøyelseskanalen. Videre mener de også at den beste måten å lindre eller bli kvitt leddgikt er gjennom en detox diett.

Foods å unngå

I sin artikkel "Altered immunitet & The Leaky Gut Syndrome," Dr. Zoltan P. Rona forklarer sammenhengen mellom "leaky gut" og leddgikt. Lekk tarm, en påstått lekkasje i tynntarmen, antas av enkelte å være forårsaket av en overvekst av candida albicans. Når folk har candida, er det visse matvarer som du bør unngå når detoxing. Disse inkluderer mat som inneholder sukker og gluten. Candida strømmer på begge disse. De fleste kommersielle brød, pasta, frokostblandinger, snacks og melk inneholder gluten. Det er best å unngå disse matvarene mens detoxing, eller finne erstatning matvarer. For eksempel kan du spise brun ris brød eller pasta i stedet for hvete, som inneholder et høyt nivå av gluten. Det er også brun ris og mandel melk du kan drikke i stedet for kumelk. Hvis du liker søtsaker som godteri og kaker, prøve å spise de som bruker sukker erstatter som NutraSweet og aspartam.

Foods For Detoxing

Grønnsaker er antatt å være den beste maten for leddgikt detoxing, spesielt rå grønnsaker. Alle grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer som kan drepe overflødig candida sopp og hjelpe kurere leddgikt. Men noen av de enzymer er tapt i kokte grønnsaker. Å spise masse grønnsaker fremmer fagocytose. Dette er når hvite blodceller rense blodet ved å eliminere usunn celler (de som inneholder giftstoffer som forårsaker leddbetennelse). Rå grønnsaker som agurk, reddiker og spinat kan blandes eller Juiced slik at du bedre absorbere næringsstoffer. Frukt bør begrenses, men de er naturlige avføringsmidler. Frukt kan bidra til å eliminere fecal forstoppelser i kolon, som rommer overflødig candida og giftstoffer som forårsaker betente ledd og sener. Du bør fortsette å spise kjøtt for protein mens detoxing. Andre matvarer du kan spise omfatter de fleste nøtter, bønner (ikke hermetisert), hirse, brun og basmati ris og bokhvete. Sørg også for å drikke rikelig med vann mens detoxing, men unngå klorvann.

Yoghurt og hvitløk

Yoghurt inneholder probiotika eller "vennlige" bakterier som kan etterfylle kroppens naturlige bakterier. Bakteriene i tykktarmen og fordøyelseskanalen erodere som de kjemper overflødig candida sopp. Dette kan tillate parasitter å gå inn i kroppen. Parasitter også slipper giftstoffer som kan forårsake leddsmerter. Spisende bakterier eller kulturer fra yoghurt kan hjelpe drepe overflødig sopp og parasitter, eliminere giftstoffer i tillegg. Det er best å spise sukkerfri yoghurt mens detoxing. Hvitløk er også antatt å eliminere candida. Noen naturlige medisin utøvere hevder at den har antiseptiske egenskaper som kan helbrede betennelse i tarm vegger, ledd og sener. Prøv å spise flere fedd hvitløk per dag mens detoxing.

Lengde på behandling

Det er ingen fastsatt tid for å bli kvitt candida overvekst og leddgikt smerte. Hvis smerten er alvorlig din detoxing vil ta lengre tid. Imidlertid bør symptomene starte bedre etter en uke eller to.