Digidexo.com

Hvordan kontrollere overdreven Foot Svette

Dreven svetting (hyperhidrose) kan være både ubehagelig og pinlig. Føttene gli rundt i dine sko, sokkene er våte på slutten av dagen, og i alvorlige tilfeller huden din blir overmettet (oppbløtt) og er hvit og gummiaktig. I mai tilfeller er det en tilhørende lukt som, sammen med de andre symptomene, kan løses ved å kontrollere overdreven fot svette.

Bruksanvisning

En dusj eller bad føttene daglig for å holde føttene rene. Hvis føttene svette over du er mer utsatt for hudinfeksjoner. Så ved å holde deg føttene rene kan du redusere sannsynligheten for dette.

Skyll føttene i kaldt vann siden dreven svetting er assosiert med varme.

Unngå kunstige materialer i både skoene og sokkene. Prøv å holde deg til bomull sokker fremfor nylon. Unngå vinyl som dette vil gjøre føttene varme og føre dem til å svette mer.

Bruk open-toe sko i sommermånedene. Dette vil tillate luft å sirkulere og kjøle føttene ned.

Besøk på apoteket. Det er mange fot kjølespray, deodoranter og trekull-baserte innleggssåler som kan lindre den svette.

Unngå talkum og foten pulver. Selv om de absorberer mye fuktighet, både talkum og svetten har en tendens til å bli fanget mellom tærne gjør deg mer utsatt for soppinfeksjon (tinea).

Søk råd fra din podiatrist eller lege hvis problemet vedvarer eller oppstår i andre deler av kroppen, for eksempel dine hender og underarmer. Dette kan tyde på at det er medisinsk tilstand som forårsaker overdreven svetting.