Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Thyroid Problemer

Den skjoldbrusk er en sommerfugl-formet kjertel som sitter foran på halsen. Det er ansvarlig for energi, metabolisme, hormonregulering, vekttap og kalsiumnivå i blodet. Når skjoldbruskkjertelen din ikke fungerer som den skal, kan kroppen oppleve ulike symptomer som slapphet, vektøkning, forstoppelse, tap av appetitt, lav kroppstemperatur og følsomhet for kulde.

Seaweed

Jod er nødvendig for riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen. Hvis jod nivået er lavt, så en struma kan utvikle seg. Dette er en tilstand der skjoldbruskkjertelen sveller opp med å gjøre puste og svelge vanskelig. Sea grønnsaker og sjømat høyt på jod kan hjelpe behandle dette. Spesifikke eksempler på sjø grønnsaker inkluderer dulse, tare, arame, kombu, nori, wakame, hijike spirulina. Tare tang er også tilgjengelig i supplement form.

Amino Acid

Aminosyrer er byggesteinene i protein, men de er også viktig for andre kroppsfunksjoner. En aminosyre særlig gunstig for thyroid er L-tyrosin. Denne aminosyren er en byggekloss av skjoldbruskkjertel hormon, det hjelpemidler i vekttap og øker nivået av plasma i kroppen. Dette kan bli funnet i supplement form, og også i matvarer som kylling, biff, fisk og edamame.

Østrogen Fordelt

Østrogen er et kvinnelig dominerende hormon som kan ha en effekt på skjoldbruskkjertelen. Hvis nivåene av østrogen er forhøyet, så i skjoldbruskkjertelen kan gå ned. Klaseormedrue og agnus kaktus er to kosttilskudd som kan balansere ut østrogennivået. Som en ekstra fordel, agnus kaktus støtter også funksjonen av hypofysen.

Mineraler

Det finnes ulike vanlige mineraler og spormineraler som kan brukes som naturlig rettsmidler for skjoldbrusk problemer. De bidrar i metabolske funksjoner som skjoldbruskkjertelen har ansvar for. Disse mineraler inneholder mangan, kobber, jern, sink, kalsium, thullium og terbium.

Kosttilskudd Justeringer

Det er noen matvarer som trekker ned skjoldbruskkjertelen funksjon. Hvis problemet ditt er en underactive skjoldbruskkjertelen, eller hypothyroid, så visse matvarer bør unngås, inkludert rosenkål, kål, brokkoli, neper, spinat, sennep greener og blomkål.

Akupunktur

Akupunktur er en type kinesisk medisin der små nåler settes inn i huden på ulike meridian punkter. Tanken er at det er et naturlig energiflyt kalt "Qi" i kroppen. Når denne flyten blir forstyrret av en blokkert meridian, så sykdommer og sykdommer oppstår, slik som skjoldbrusk problemer. Ifølge Verdens helseorganisasjon, skjoldbrusk problemer er på topp 40 listen over forhold som kan effektivt behandles med akupunktur.