Digidexo.com

Hvordan Hold en intervensjon for bulimi

En person med en spiseforstyrrelse lider ikke bare fra kroppsbilde problemer; hun kan også være i fornektelse om hennes tilstand. Når du er sikker på at noen lider av bulimi, enten ved overspising og renselse eller fra overdreven bruk av avføringsmidler eller trening, kan en intervensjon være den eneste måten å få henne til å innrømme sitt problem.

Bruksanvisning

En prat med hennes familie og venner for å bringe dem som elsker henne sammen for intervensjonen. Mange kan allerede mistenker hva du vet så foreslår et møte hvor alle dere kan sammenligne historier og planlegge intervensjon.

Stryk over eventuelle skyldig følelser som kan oppstå ved innledende møte. Dette er spesielt nødvendig for foreldre og familiemedlemmer av bulimi offeret. De vil ofte huske å gjøre kommentarer om hennes vekt eller utseende, og vil føle seg skyldig. Forsikre dem om at det viktigste er det nåværende tidspunkt og hjelpe offeret avvikle sin skadelig atferd.

Planlegg neste trekk. Offeret kan ikke være glad for at hennes hemmelighet er ute, men hvis alle som er involvert i intervensjon er forberedt på å tilby hjelp, uten dom, kan hun være overbevist om å delta på en mental helse vurdering og begynne behandlingen.

Ordne for alle involverte å være på et felles sted der offeret vil være til stede. Velg et tidspunkt når offeret er sannsynlig å være mottakelig for forslag. En rolig kveld hjemme før sengetid er et godt valg.

Begynn intervensjonen ved å fortelle offeret hvor mye du elsker henne. Alle på møtet bør gjenta denne ene gangen. Dette setter scenen for en ikke-konfronterende intervensjon.

Fortsett å forklare offeret at hver person til stede vet at hun er bulimisk og at ingen dømmer henne for det. I stedet forklarer at en spiseforstyrrelse kan skje med hvem som helst og at det er ikke forskjellig fra en visjon eller hørselsproblem. Den trenger bare behandling for å gå bort.

Forbered noen uenighet eller direkte fornektelse. Hvis offeret blir opprørt eller stridslystne, ikke tvinge henne til å innrømme problemet. Hold deg rolig og betryggende.

Be om et kompromiss uten å gjøre offeret innrømmer hun er bulimisk. Si noe sånt som: "Vi forstår, men vi bare be om at dere delta på en rådgivning økt." Gjør etterspørselen lett for henne å være i samsvar med for å vinne hennes tillit.

Fortsett med støttende kommentarer og anmodningen til hun er enig. På dette punktet har du tatt det første skrittet i å ta opp hennes problem.

Hint

  • Det er viktig å få frem budskapet til et noen som lider av en spiseforstyrrelse at hun er elsket og verdifull for hvem hun er og ikke for kroppen hennes.
  • Bulimi syke kan oppleve en rekke medisinske problemer som følge av konstant purging, avføringsmiddel bruk eller over-trener. Hvis intervensjonen ikke fungerer, se faglige råd.