Digidexo.com

Hemorrhoid Ultralyd behandling

Hemorroider er en tilstand som refererer til hovne og betente årer rundt anus eller lavere rektum. Hemorroider oppstår enten inne i anus (intern) og rundt utsiden av anus (ekstern). Omtrent 10 millioner amerikanere besøke deres lege hvert år på grunn av ubehag forårsaket av hemoroider, og nesten 90 prosent av amerikanerne vil oppleve hemorroider på et tidspunkt i livet. Selv om de fleste vanlig hos personer eldre enn 50, kan hemorroider også være mer utbredt i løpet av svangerskapet, og blant dem som lider av kronisk forstoppelse eller diaré. Symptomer inkluderer sårhet, blødninger, utflod og kløe.
Selv om mindre tilfeller av hemorroider kan løses ved endringer i kosthold og avføringsmønster, mer alvorlige tilfeller krever medisinsk behandling. Tradisjonelt har hemorroider blitt behandlet ved koagulering medisinsk terapi, noe som reduserer blodstrømmen til hemoroide, ved hjelp av gummibånd ligering, varme, lasere eller elektrisk strøm, eller ved en hemorrhoidectomy, som kirurgisk fjerner hemoroide. Men innføring av hemoroide ultralydbehandling har en tredje, mindre invasiv og mer effektiv metode for behandling av moderate til alvorlige tilfeller av hemorroider.

FDA Godkjenning

Hemorrhoid ultralyd behandling, også kjent som Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation, ble godkjent av US Food and Drug Administration som et kirurgisk metode for å behandle hemorroider i august 2006 Før å bli godkjent i USA, ble prosedyren brukes mye i Europa . Den ble utviklet av i 1995 av Dr. K. Morinaga, en japansk kirurg.

Minimal Invasive

Hemorrhoid ultralyd behandling, som bruker et instrument som kalles en ultralyd blodstrøm detektor, er minimal invasiv og relativt smertefri. Med noen sedering (avhengig av pasienten og legen) og lokalisert rektal anestesi, er proktoskopet inn i endetarmen. Den rektale arterier som forsyner blod til hemoroide identifiseres med ultralydsignaler og deretter ligert (festes) til å stoppe blodstrømmen til hemorrhoidal vev, som deretter krymper og forsvinner. Ultralyd behandling regnes som den beste behandling for blødning hemorroider som blødningen stopper umiddelbart.

Quick Recovery

Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation tar ca 20 minutter å fullføre og innebærer ikke et sykehusopphold. Pasientene kan ofte gå tilbake til arbeidet samme dag som prosedyren. Den eneste fremgangsmåten for fremstillingen er bruken av et klyster.

Sikker og Effektiv

Pasienter opplever mindre ubehag og smerter både under og etter inngrepet sammenlignet med konvensjonelle behandlinger og operasjoner (spesielt Hemorrhoidectomy). I tillegg har ultralydbehandling for hemorroider blitt vist å være effektive i kliniske studier, ledsaget av en lav risiko for komplikasjoner.

Bruk i USA

Ultralyd behandling terapi ble først brukt i USA på Florida Hospital Digestive Health Center. Men fordi så mange FDA-godkjente behandlinger er tilgjengelig for leger og deres pasienter til behandling av moderat til alvorlig hemoroider, bør du sjekke med ditt forsikringsselskap om dekning av denne prosedyren.