Digidexo.com

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin


Lyrica og Neurontin er både reseptbelagte medisiner som kan brukes til å behandle anfall lidelser og noen typer smerte. Det har vært bivirkninger forbundet med anvendelse av disse medikamentene.

Identifikasjon

Neurontin er en anti-konvulsiv medisiner som virker ved å påvirke kjemikalier og nerver i kroppen som er involvert med beslag og smerte. Det er anbefalt for behandling av voksne og barn som er minst 12 år gammel. Neurontin kan også anvendes i forbindelse med andre medikamenter for behandling av partielle anfall. Neurontin har blitt funnet å være effektive i behandling av smerte assosiert med tilstander slik som herpes virus, eller helvetesild.

Side Effects

Noen bivirkninger har vært forbundet med bruk av Neurontin. Disse kan være alvorlige og inkluderer økt anfallsaktivitet, influensasymptomer, forvirring, hevelse i føttene og anklene, raske øyebevegelser, skjelvinger og blåmerker lett. Noen bivirkninger kan være økt når det brukes i barn. Ring legen din dersom barnet ditt har noen av følgende bivirkninger etter å ha tatt denne medisinen: hukommelsesproblemer, endringer i humør eller atferd, fiendtlig atferd og konsentrasjonsvansker.

Identifikasjon

Lyrica er også en anti-konvulsiv medisinering. Lyrica fungerer ved sakker impulser i hjernen som forårsaker anfall aktivitet. Lyrica er også effektive i behandling av smerter ved å påvirke kjemikalier i hjernen som sender smertesignaler til hjernen.

Side Effects

Det har vært noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av Lyrica. Disse kan være alvorlige og inkluderer svimmelhet, tretthet, angst, tap av balanse, hudutslett, kløe, problemer med konsentrasjon, tørr munn, forstoppelse, magesmerter, økt appetitt og leddsmerter. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever lett blåmerker eller blødninger, hevelse i hender eller føtter, rask vektøkning eller muskel svakhet med feber.

Advarsel

Når du tar Neurontin eller Lyrica, ta kontakt med legen din dersom du opplever utslett, elveblest, pipende pust eller pustevansker. Dette kan være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon. Fortell legen din om eventuelle medisiner du tar før du tar Neurontin eller Lyrica, for å unngå mulige farlige legemiddelinteraksjoner.