Digidexo.com

Helse Spas for pensjonister

Helse Spas for pensjonister


Med nesten 40 millioner mennesker i USA allerede over 65 og en stor gruppe av baby boomers raskt nærmer sine eldre år, har spas begynt å innse at dette er en kategori av kunder de har lenge neglisjert. Flere og flere eldre lærer å dra nytte av tjenestene som tilbys av helse-spa, og spas begynner å nå ut til dem.

Historie

På et tidspunkt, spas var steder hvor folk gikk for å gå ned i vekt. De var som regel ganske dyrt. Noen spas tilbudt ytterligere New Age opplevelser, for eksempel tarot-kort opplesninger eller aromaterapi. I dag er spas tar en større verdensbilde om hvilke tjenester å tilby. De vanligvis fokuserer på å lære folk helse og fitness ferdigheter de kan fortsette å bruke når de har forlatt anlegget. Eldre, kanskje mer enn noen annen gruppe, kan ha stor nytte av fokuset på sine egne spesielle helse og fitness behov.

Typer

Ved fastsettelse av hvilke helse-spa å besøke, må du først bestemme hva slags erfaring du søker. Det er ofte lurt å begynne med å besøke en dag helse-spa, nær hjemmet. Dette vil gi deg en første smak av hva slags erfaringer kan være hadde på spa. Etter det første besøket, bestemme hvor du ønsker å gå hvis du besøker en destinasjon spa, samt hvor mye penger du ønsker å bruke. Noen spas er spartansk og billig, mens andre er ganske kostbare. Ulike spas har ulike agendaer. Noen kan fokusere mer på fysisk helse, mens andre balanse sinn og kropp velvære. Atter andre vil hjelpe seniorer lære mer om sunn ernæring.

Funksjoner

Mens de fleste spas tilbyr massasjeterapi, seniorer ofte oppsøke spa som tilbyr både variasjon i sine massasjer og rimelige kostnader for massasje. Fordi folk blir mindre fleksibel med alderen, og opplever ofte mindre mobilitet og fleksibilitet, og noen seniorer opplever smertefull leddgikt, massasje designet spesielt for eldre har en tendens til å løse disse problemene. Terapeutisk massasje kan løse noen problemer i det minste så vel som medisinering, om ikke bedre. For eldre med diabetes, kan massasje forbedre sirkulasjonen og lindre smerte.

Betraktninger

Pensjonister bør gjøre de nødvendige undersøkelser for å sikre at deres individuelle behov og ønsker vil bli oppfylt i løpet av en helse-spa besøk, uavhengig av type spa. Det er viktig å fastslå at spa du planlegger å besøke oppfyller alle standarder og sikkerhet praksis i bransjen. Ofte reduserte priser er tilgjengelig for seniorer. Noen spas vie spesielle dager i uken eller tider av året til seniorer, med den hensikt å gi en roligere og roligere miljø der vanlige senior saker kan bli markert. Pensjonister bør bestemme kvaliteten på medisinsk personell hvis det er spesielle medisinske behov som må tas opp. De fleste spas krever potensielle kunder til å fylle ut en helse spørreskjema grundig og ærlig. Medisiner kan påvirke visse behandlinger, så det er viktig å liste alle medisiner og spesielle krav til form.

Fordeler

Mange seniorer rapporterer en økt følelse av velvære etter et besøk på et spa. Ofte har ny læring funnet sted. Noen seniorer vil lære sunnere måter å spise, andre kan lære sunne øvelser de kan fortsette hjemme, og noen vil bare sole seg i glansen av avslapping og velvære de har opplevd.