Digidexo.com

Tips for en Seven Day Total Body Cleanse

Tips for en Seven Day Total Body Cleanse


En total body rens er best for erfarne "fasters", som det krever tidkrevende ingen fast føde for opp til syv dager. Denne syv-dagers total body rens innebærer spyle fordøyelsessystemet og flere store organer: tynntarm og tykktarm, mage, lever, nyrer, lunger, lymfeknuter og hud. Giftstoffer fra vår mat, vann og miljø kan bli funnet i omtrent hver eneste celle i kroppen. Rens skissert nedenfor vil målrette alle de store problemområder, og hjelpe deg til å føle deg uthvilt og fornyet.

Essentials ...

Constantine Hering, "far til amerikansk homeopati," lært at healing skjer fra toppen av kroppen til bunnen, og fra innsiden og ut. Den totale kropps rens følger samme prinsipp, som arbeider først på de dypeste organene til den mest overfladiske, med fokus på rensing fra toppen av legemet og arbeider nedover. For dette rens trenger du:

Echinacea kapsler eller te og ingefær eterisk olje (Lymfeknuter)
Rødkløver blomstrer (Lunger)
Bromelain og tranebær (mage / nyrer)
Melk tistel og sitron (leveren og galleblæren)
Cascara sagrada og aloe vera (tarmene / colon)
En ren, tørr pensel (hud)
Ekstra Vitamin C
Økologisk sesam massasje olje

Dagen før begynnelsen dette raskt, spise lys, hovedsakelig frukt og grønnsaker. Før du går til sengs, ta en dose (2-3 kapsler) av Cascara Sagrada å stimulere tykktarmen. For de neste syv dagene, spiser ingen fast føde. Drikk stort sett klare væsker (vann eller sitron vann) og urtete.

DAG 1

Dagens fokus er lymfeknutene, som ligger i nakke, hals og underarm regionen. Lymfe er raffinert blod, og det har lignende funksjoner. I tillegg til å bære næringsstoffer i kroppen, er det kloakksystemet for blod, som bærer bort giftstoffer. Fordi den ikke bruker hjertet å pumpe, er avhengig av dette system på trening eller bevegelse for å bevege lymfe i hele kroppen. Over tid kan giftige buildup i lymfeknutene svekke kroppens naturlige forsvar.

For å stimulere lymfesystemet og immunsystemet, begynner å ta Echinacea kapsler i dag. Ta en eller to kapsler tre ganger, i avstand i løpet av dagen. Bruk 2-3 dråper av ingefær eterisk olje blandet med ca en spiseskje med ren sesamfrø eller andre rene carrier olje og massere inn i nakke, skuldre og underarm områder. Utfør dette to eller tre ganger denne dagen. Drikk så mye vann, sitron vann og / eller urte-te som du kan i løpet av dagen. Innlemme en lang tur en eller to ganger denne dagen for å holde den lymfatiske væske i bevegelse.

DAG 2

Dagens fokus er lungene, som transporterer oksygen i blodet. Mange av de giftstoffer vi inhalerer gå rett fra våre lungene til blodet. Bronkiolene er foret med slimete å absorbere mange av disse giftstoffene, men over tid lungene kan bli overbelastet, særlig hvis vi lever i en svært forurenset område, røyk eller arbeid i et giftig miljø.

For å holde lungene friske, gjør pusteøvelser hver dag. En effektiv metode er yoga praksisen med kapalbhati. For å utføre kapalbhati, sitte i en komfortabel stilling. Lukk øynene, ta noen dype åndedrag og slappe av. Deretter inhalerer dypt gjennom nesen, fylle magen med luft. Kraftig puster ut, ved hjelp av mellomgulvet og magemusklene for å drive ut luften, og deretter inhalere raskt, fylle kroppen med luften igjen. Gjenta med korte, raske åndedrag. Denne pumpingen, mye som en brenninger, bidrar til å fjerne lungene og stimulere blodsirkulasjonen. For den første øvelsen, prøv 20 repetisjoner, deretter jobbe opp til 40. Etter å ha fullført 2 eller 3 sett, sitte stille et øyeblikk, puste dypt. Kapalbhati kan føre til en produktiv hoste. Hvis dette skjer, slappe av og la lungene å rense naturlig.

Igjen, forbruker bare klare væsker denne dagen. Fortsett å ta solhatt, men nå legge til ett eller to kapsler av rødkløver blomstrer urt å ernære luftveiene. Fortsett ingefær massasje og lange turer.

DAG 3

Dagens fokus er magen og nyrer. Magen er ikke stadig fylt med syre, som noen tror, ​​men er fortsatt tom før mat eller væske er fortært. Fasting gir magen en pause fra den konstante behov for å fylle, erverve fordøyelsesenzymer, bryte ned maten og tom. Dette er en perfekt mulighet til å nære kroppen med noen ekstra fordøyelsesenzymer. Bromelain er et naturlig forekommende enzym som finnes i fersk ananas. I tillegg til å bryte ned proteinene, er det en naturlig anti-inflammatorisk.

Nyrene, hvilket filter væsker, kan bli overbelastet og giftig. Tranebær er en nyre cleanser. Fortsett å drikke kun klare væsker denne dagen, og ta solhatt og rødkløver blomstrer, men legg 1-2 kapsler med tranebær, samt 1-2 kapsler av bromelain til din diett. Fortsett ingefær massasje, pusteøvelser og lange turer.

DAG 4

Leveren er det blodfilter av legemet; det har en tendens til å holde på giftstoffer og så er et viktig organ for å rense regelmessig. Galleblæren produserer galle og bidrar til å bryte ned fett. Begge organer blir svekket gjennom overforbruk av sukker, fett og andre elementer som er skattefordøyelsessystemet. Melk tistel renser blodet og leveren. Lemon også er rensing og bidrar til å stimulere galleproduksjon.

Fortsett den tidligere regime fra dag 1 og 3, inkludert en eller to kapsler av Echinacea, en eller to kapsler av rødkløver blomstrer, en eller to kapsler av tranebær, samt en eller to kapsler av bromelain; hver tatt tre ganger om dagen. På denne dagen, tilsett 1 kapsel av melk tistel, tre ganger om dagen til dette regimet. Føl deg fri til plass disse ut og ta på ulike tidspunkter i løpet av dagen. Fortsett ingefær massasje, dype pusteøvelser og lange turer. Av denne dagen, vil sult passere, men du bør fortsette å drikke vann (helst sitron vann) i løpet av dagen.

DAG 5

Som leveren begynner å rense seg med giftstoffer, og galleblæren produserer galle, begynne en grundig rensing av tarmen og tykktarmen. Fortsett over urte diett, massasje, pusteøvelser og gå rutine. Begynn dagen med å drikke et glass varmt sitronvann for å stimulere eliminering. Hvis dette gir ingen resultater, ta et varmt, vanlig vann klyster. Gjenta om nødvendig. Før du går til sengs, ta to kapsler av Cascara Sagrada å rense tykktarmen. Sørg for at du drikker rikelig med vann og vanlig urtete hele dagen. Aloe kan tas som en kapsel, tre ganger daglig, eller som en saft, en kopp tre ganger om dagen. Aloe juice er en mykgjørende og beroliger fordøyelseskanalen.

Som de dypere forankret giftstoffer i tykktarmen blir frigitt, kan du oppleve visse bivirkninger, inkludert hodepine, magekramper, økt eliminasjon og til og med humørsvingninger. Denne "healing krise" vil avta mot slutten av rens. Ta det med ro og få nok hvile denne dagen.

DAG 6

Huden er kroppens største organ. Som lever, det fungerer som et filter. Som giftstoffer jobbe seg fra innsiden av kroppen på utsiden, kan du merke akne eller andre mindre utbrudd på huden. Fortsett de tidligere dagers diett i dag og drikke ekstra vann. Ta flere bad eller dusj, tørke pusse hele kroppen før bading. En ren, myk børste bør brukes til dette. Begynn på midten av kroppen og børste huden forsiktig, vekk fra hjertet, jobbe deg ut mot ekstremiteter. Dette eksfolierer huden og stimulerer lymfesystemet videre. Etter bading, massasje en liten mengde sesamolje inn i huden å holde på fuktigheten.

Igjen, må du gjerne ta urter til ulike tider i løpet av dagen, så lenge du tar totalt en eller to kapsler av Echinacea, en eller to kapsler av rødkløver blomstrer, en eller to kapsler av tranebær, ett eller to kapsler av melk tistel, samt en eller to kapsler av bromelain tre ganger per dag og 2-3 kopper av aloe vera juice (som tolerert). To kapsler med Cascara kan tas igjen før sengetid.

DAG 7

På denne siste dagen av rens, drikke kun klare væsker, inkludert aloe vera juice. Fortsett de tidligere dagers urte diett, massasje, tørr børsting og bading, og ta en eller to lange turer. Legg 500 mg vitamin C tre ganger om dagen; Det gir næring til immunsystemet og fungerer som et rengjøringsmiddel. Innlemme Vitamin C i din vanlige daglige vitamin diett.

Konklusjon

Enkelt tilbake i en "normal" diett, som skal bestå av frisk frukt og grønnsaker, hele korn, og noen magre proteiner og naturlige oljer. Fortsett å drikke rikelig med vann, ta vitamin C, utøve daglig og praktisere dyp pusting. Selv om du vil begynne å spise denne dagen, fortsetter å ta urte diett for en annen syv til ti dager. Dette har vært en utfordrende total body rens, så belønne deg selv med sunn mat, frisk luft og mosjon, rent vann og nok hvile. Bruk dette rens en gang eller to ganger i året for optimal helse. Den beste tiden er like etter vinterferien og sommerferien.