Digidexo.com

Hva er en miljømessig Scan for alkohol?

Hva er en miljømessig Scan for alkohol?


Miljø skanning for alkohol eller narkotika er en metode for å analysere og vurdere de kulturelle eller geografiske årsaker til et slikt problem. For å fullt ut forstå hva som skaper et problem i et samfunn, kan en bredere skjærer av informasjon trenger å bli sett på. Miljø søker etter alkohol eller narkotika håper å bedre avklare roten av et slikt problem.

Mål

Vanligvis vil en miljø scan for alkohol eller narkotika oppstå hvis et problem eksisterer innenfor en populasjon. Miljø skanner bruker en grundig metode for å vurdere og analysere utbredelsen av at bruk innenfor et gitt geografisk område, for eksempel en by. Disse miljø skanninger gå utover å se på data for antall DUI arrestasjoner eller alkoholbruk blant en gitt populasjon av mennesker; de tar sikte på å vurdere hvilke miljøfaktorer er til stede som kan være medvirkende til at alkohol eller narkotika. Denne informasjonen kan bedre hjelpe en by for å løse en alkohol eller narkotika problem.

Metode

En miljø scan for alkohol har en tendens til å se på omkringliggende kulturelle eller geografiske kjennetegn som kan legge til problemet. Skanningen vil inkludere går inn i et bestemt område og analysere hvor mange barer eller brennevin utsalg opererer for tiden, og hva er den siste tiden de er åpne for forretninger. Hvor tilgjengelig er alkohol og hvor lett er det å kjøpe? En miljø scan for alkohol vil bestå av å merke seg utbredelsen av tegn som fremmer alkoholbruk, for eksempel kommersielle skilt; eller forekomst (eller mangel på sådan) skilt mot alkoholbruk. Også miljø skanninger vil bemerke andre steder alkohol er konsumert, som parker eller festivaler.

Eksempel

Et godt eksempel på en miljø skanning fant sted i Reading, Mass. I 2008. Rampant alkohol og narkotikabruk hadde funnet sted i de lokale parker og bevaring lander, og politiet var ineffektiv på å stoppe problemet. En lokal gruppe av ungdomskoalisjonsledere gikk til de områdene der hadde blitt rapportert på narkotika og alkohol og foretok en miljø scan. Gruppen bemerket skilting i området, nivået av belysning og narkotika og alkohol brukerutstyr strødd i området. Gruppen deretter gjort anbefalinger til byen basert på sine funn.

Involvering

Mange ulike grupper kan ta del i å gjennomføre en miljø scan for alkohol. Foreldre, lærere og lokale politimyndigheter kan bli involvert. Men Dr. Eduardo Hernández-Alarcón, assisterende direktør for Formidling og koalisjons Relations for Cadca National Coalition Institute, påpeker viktigheten av å innlemme ungdom inn i prosessen: "Ungdom kan hjelpe deg med å spore data, stille spørsmål, ta bilder, lage kreative viser av resultater, etc. er du sannsynligvis mangler båten hvis du ikke involvere ungdom i din miljø scan. " Det kan ikke være gunstig å innlemme mennesker som er forutinntatt mot folket eller område der skanningen pågår. Som Hernández-Alarcón notater, "Sørg for å få folk fra nabolaget (e) du skanner."