Digidexo.com

Aloe Vera Drikk bivirkninger

Aloe Vera Drikk bivirkninger


Aloe vera juice kommer fra aloe vera plante. Det har vært brukt i århundrer for ulike medisinske formål. Den dyrkes både innsiden og utsiden av mange hjem. Aloe vera i geleform har ofte blitt brukt som en aktuell salve mot solbrenthet og andre hudirritasjoner. Nå kan aloe vera være funnet i en juice drikke. Aloe vera juice er et kosttilskudd med mange interne helsefordeler. Det kan finnes i mange dagligvarebutikker, samt i de fleste helsekostbutikker.

Helbredende egenskaper

Aloe vera har mange fordeler når det tas internt. Den kan brukes til å kurere forstoppelse, lindre akne og gjøre huden mer smidig. Aloe vera blir også brukt som et anti-inflammatorisk middel, en antioksidant og en styrkende. Aloe vera inneholder egenskaper som er gunstig for hjertet, og som bidrar til å ødelegge bakterier.

Ifølge American Chronicle, forbedrer aloe vera sirkulasjonen, regulerer blodtrykk, helbreder intern vevsskade, bidrar til å regulere blodsukkeret og bidrar til å helbrede psoriasis.

Vekttap

The American Chronicle registrerer også fordelene av aloe vera for vekttap. "Aloe vera virker å både redusere og stabilisere kroppsmasseindeks ved å stimulere metabolic rate i våre levercellene slik at vi brenner mer energi." Dette er gode nyheter for folk som lider av fedme.

Aloe vera har et høyt innhold av kollagen-protein. Ifølge dictionary.com, er anlegget kollagenprotein vevet rik på molekyler som leverer essensielle aminosyrer til anlegget.

Plant kollagen protein krever ekstra energi for kroppen å konvertere til protein. Når den er inntatt daglig, kroppen produserer ekstra energi, å heve nivået metabolisme. Aloe vera juice reduserer også den tid som tilbringes maten i tarmen, noe som gir kroppen mindre tid til å absorbere mat energi inn i kroppen. Dette eliminerer noen kalorier og karbohydrater.

Side Effects

Aloe vera har liten eller ingen bivirkninger i de fleste brukere. Mulige bivirkninger omfatter elektrolytt tap, forsinke helbredelsesprosessen, å endre fargen på urinen til en rosa farge, væskeubalanse og kramper i tarmen.

Medisiner og Aloe Vera

Det er visse forhold som forverrer bivirkninger av aloe vera juice. Personer som har Crohns sykdom, andre tarmproblemer, som menstruerer, har blindtarmbetennelse eller kolitt bør snakke med en lege før du tar aloe vera juice. Aloe vera juice kan føre til at medisiner i forbindelse med noen av disse forholdene å være ineffektiv.

Dosering

Den anbefalte dosen av flytende aloe vera er 2 ss 1-3 ganger om dagen.