Digidexo.com

Bruker for Bronkaid

Bronkaid caplets, produsert av Bayer Health Care, blir brukt av pasienter som har problemer med å puste på grunn av luftveisproblemer, som for eksempel astma, forkjølelse og bihulebetennelse. De caplets, som inneholder en viktigste aktive ingrediensen av efedrin, gi midlertidig lindring, og er tatt hver fjerde time. Bronkaid anbefales ikke for barn under 12 år, og du bør rådføre deg med legen din før du tar Bronkaid.

Løsne opp slim

Guaifenesin er en slimløsende som virker ved å forårsake en refleks stimulering av bronkial kjertler. Dette resulterer i tynning av bronkial sekret som slim. Når slimet begynner å løsne, hoste bli mer produktive, bidrar til å drenere slim fra halsen.

Lindrende kortpustethet og tungpustethet

Den Teofyllin - som tilhører familien xantin - funnet i Bronkaid opptrer på innsiden av lungene til å forbedre pusting, mens efedrinsulfat hjelper til med å lindre ubehag nasal stuffiness. Teofyllin slapper musklene og reduserer lungene 'reaksjon på irritanter.

Løsne opp bryst

En strammet brystet er et vanlig og smertefullt symptom på astma, og efedrin bidrar til å åpne opp luftveiene. Efedrin er et bronchodialator, og som sådan, det fungerer ved å slappe av bronkial glatt muskulatur.