Digidexo.com

Ufrivillig barnløshet for Avtagende Ansiktshår

Det er mange måter å redusere ansiktshår. Hormonbehandling har vist seg å effektivt redusere overdreven ansikts hår vekst. Det kan ta noen måneder for resultatene av hormonbehandling for å være synlig, men når behandlingen har begynt å effektivt redusere ansikts hår, kan det bli videreført på ubestemt tid

Orale prevensjonsmidler

Anti androgen (testosteron) medisiner undertrykke gonadotropin, som er produsert i våre hypofysen. Dette reduserer androgen produksjon i eggstokkene. Kombinasjons-p-piller som inneholder østrogen og progesteron har vist seg å effektivt redusere ansiktshår. Bare de kombinerte formler har bevist anti-androgene egenskaper. De kombinerte prevensjonsmidler er tilgjengelig i 21 og 28 dagers pakker.

Medisiner

Spironolakton har blitt funnet nyttig for hirsuitism (overdreven ansiktshår) behandling. Det fungerer ved å blokkere androgen reseptorer. Doseringen vanligvis starter på 25 mg, og økes gradvis til 200 mgs. Denne medisinen er tatt om natten, med merkbare forbedringer etter seks måneder. Cyproteronacetat brukes for alvorlige tilfeller av androgene hudsykdommer. Det har vært 70 prosent effektive i behandling av personer med overdreven ansikts hår. Medisinen er vanligvis foreskrevet i forbindelse med p-piller. Doserings også varierer fra 25 mgs til 200 mgs daglig.

Ytterligere informasjon

Hår som allerede finnes vil ikke falle ut med hormonbehandling. Disse terminale hår må fjernes ved andre metoder. Vekttap kan også effektivt hjelpe til å redusere ansiktshår. Shedding pounds reduserer nivåene av testosteron, som er en direkte årsak til overdreven ansiktshår.