Digidexo.com

Nail Fungus Cures

Neglesopp er en vanskelig infeksjon å kurere, og mennesker som gjennomgår behandling for en spiker sopp infeksjon er mer sannsynlig å ha en gjentakelse på et tidspunkt i fremtiden. Nail sopp infeksjoner er forårsaket av sopp, gjær og muggsopp som trives i mørke, fuktige miljøer. Utholdenhet er nøkkelen til å avhjelpe en spiker sopp infeksjon.

Oral medisiner

Legen din kan foreskrive en anti-sopp medisiner for deg å ta muntlig å kurere spiker sopp infeksjon. Lamisil og Diflucan blir ofte brukt til dette formålet.

Kremer

Aktuelt anti-sopp kremer kan brukes sammen med en oral medisin for å helbrede infeksjonen. Kremer alene ikke pleier å gi en kur til spiker sopp.

Lakk

Ved hjelp av en maur-sopp neglelakk kan bidra til å helbrede din spiker sopp, ifølge eksperter ved Mayo Clinic. Markedsført under navnet Penlac, kan denne medisinske neglelakk brukes på en langsiktig basis.

Fjerning

Hvis infeksjonen ikke klarert av medisiner alene, kan legen fjerne den skadede spiker. Fjerning tillater en sunn spiker til å vokse i stedet, selv om prosessen kan ta opptil et år.

Forebygging

Forhindre tilbakefall av spiker sopp ved å holde hendene og føttene tørre. Klippe neglene korte med rene neglebåndene, noe som gir bakteriene ingen måte inn i neglene. Vask hendene ofte for å redusere sjansen for infeksjon.