Digidexo.com

Hvordan Art & Music hjelpe mennesker med depresjon?

Behandling gjennom kreativitet

Mange deprimerte individer løfte sine stemninger gjennom den kreative prosessen ved å utnytte kunstterapi, som inkluderer maling, skriving og performance. Mens kunstterapi tradisjonelt fokuserer på bruk av visuell kunst for å hjelpe den enkelte, er musikk mherapy en annen gren som tillater den enkelte å lytte til og / eller "spille" musikk for å uttrykke og forstå hans følelser. Hvem som helst kan øve kunst terapi, som det tar for seg et bredt spekter av problemer, fra psykologiske seg å hjelpe til med rehabilitering. En kunst terapeut kan hjelpe deg med å analysere dine kreasjoner å oppdage skjulte betydninger, nye sider ved deg selv som kan bli liggende sovende, og kan hjelpe deg å overvinne hindringer holde deg fra å leve et lykkeligere liv.

Kommunisere

Kunst og musikkterapi er idealer verktøy for å kommunisere på måter som ord ikke alltid tillater. Noen ganger følelser er så dyp, for eksempel at et maleri kan hjelpe den enkelte bedre uttrykke hva han føler. Også mange mennesker er ikke komfortabel med å snakke om sine problemer. Kunst terapi sparer dem fra å alltid måtte. Mens en kunst terapeut kan være lurt å diskutere de betydninger som ligger i kunstverket med klienten / artist, kan dette komme senere, når en trygg relasjon er etablert. Musikk har lenge vært antatt å ha helbredende egenskaper, hele veien tilbake til Platon og Aristoteles. Og mange romantiske filosofer og kunstnere har kalt det den største av kunst. Enten du lytter til den, eller lage den, musikk kutt rett til hjertet og kan gi katarsis for de mest motløs enkelte.

Kreativitet og Emotion

Mange av våre psykiske problemer er ofte ubevisste. Vi er derfor ikke i stand til å se dem i vår dag-til-dag liv. Ved å bruke kreative uttrykk, er de mange blokker til vårt ubevisste forbigått. Dette er frigjøringen og sunn potensialet i å lage kunst, uansett hvor bra eller dårlig det er. Lytte til musikk har også sine fordeler, og kan hjelpe løsne vonde følelser i en behagelige måte. Det viktige er at den enkelte har mulighet til å uttrykke seg --- det handler ikke om hvorvidt du kan selge arbeidet på et galleri. Det er ikke å bli dømt som det. Arbeidet er der for å hjelpe den enkelte tilgang til visse følelser for å leve et mer balansert og sunnere liv. Det er noen debatt om hvorvidt en person kan øve en mindre form for kunstterapi alene. Det vil si, uten hjelp av en terapeut. Men da dette er fortsatt kontroversielt, la oss se på en grunnleggende oversikt over hvem kunsten terapeut er og hva hun gjør.

The Art Terapeut

Kunst og musikkterapeuter, mens teknisk trent annerledes, er generelt dynamiske individer, utdannet i både kunst (og / eller musikk) og terapi. Ved hjelp av en persons kreative uttrykk, kan terapeuten forstå den generelle stemningen av en individuell og kan diagnostisere alvorlige problemer som depresjon gjennom nonverbal symbolske meldinger og metaforer. Terapeuter jobber med enkeltpersoner i en-mot-én voksen og barn behandling samt med grupper, familier, venner og par. Noen terapeuter jobber sammen som et team.