Digidexo.com

Hva er Plavix medisiner?

Plavix medisinering er en blod tynnere for folk som nylig har lidd av en mild hjerteinfarkt eller mild hjerneslag. Plavix hindrer fremtidige slag og hjerteinfarkt skjer ved å holde blodplater kleber seg sammen og begrenser blodstrømmen gjennom venene, spesielt de viktigste arteriene i kroppen. Blodpropp har en vanskelig tid forming, og blodstrøm fortsetter.

Holder Blood Thin

Plavix medisiner kan bidra til å redusere risikoen for en fremtidig hjerneslag eller hjerteinfarkt ved å holde blodet strømmer gjennom kroppen. De viktigste arteriene kan berike hjernen og hjertet med oksygenrikt blod, holde en person fra å oppleve en annen hjerneslag eller hjerteinfarkt. Nesten hver person vil utvikle plakk i sine arterier i hans levetid. Men med Plavix arbeider for å holde blodet tynne, kan blodet holde strømmer, hindrer begrenset blodstrøm. Personer som har perifer karsykdom eller dårlig etappe sirkulasjon kan dra nytte av Plavix, fordi det holder blodet pumpe gjennom venene.

Narkotika & Vitamin Interactions

Plavix medisinering brukere må fortelle sine helsepersonell om alle medisiner de tar, slik at Plavix ikke forstyrrer andre rusmidler. Følgende legemidler er ikke anbefalt å ta mens du tar Plavix; Citalopram, Abciximab, desirudin, heparin, omeprazol, lansoprazol, Warfarin og zimeldin.

Advarsler

Mens du tar Plavix medisiner, se etter visse tegn på at medisinen fungerer feil. En Plavix brukeren bør sjekke kroppen for store lilla blåmerker og blødninger som ikke stopper. Når en person får et kutt som fortsetter å blø for en stund eller en neseblødning som fortsetter i lang tid, ringe legen, eller ta kontakt med en helsearbeider for medisinske råd.

Dosering

Plavix er et stoff som må overvåkes av en medisinsk faglig å se at det fungerer som det skal. Når en person tar for mye tablettene, kan dette skade legemet. Når en person tar for lite Plavix, kan det ikke forhindre alvorlige blodpropper fra forming. En person som tar Plavix trenger regelmessige undersøkelser og blodprøver for å kontrollere nivået av Plavix i blodet.

Side Effects

Bivirkninger er en felles av nesten alle stoffet tatt. Plavix bærer sin egen bivirkninger som er felles. Bivirkningene er hoste, generaliserte smerter, nysing, rennende nese og brystsmerter. Hvis bivirkningene blir problematisk, slik som brystsmerter, kontakt en helse-omsorg leverandøren eller søke øyeblikkelig legehjelp.

Mindre vanlige bivirkninger

Hvis en person opplever de sjeldne bivirkningene av Plavix, bør han kontakte en helsevesenet profesjonell. De mindre vanlige bivirkninger er besvimelse, hyppig vannlating, uregelmessig hjerterytme, kortpustethet og hevelse i leggene eller føttene.

Hva du skal se etter

Stoffet Plavix, som er produsert av Bristol-Meyers og Squibbs, er tatt av alle aldersgrupper av mennesker, og er ikke vurdert av Food and Drug Administration for å være farlig for gravide. Men til kvinner som ammer bør spørre sin fastlege eller annet helsepersonell om det er greit å ta Plavix mens sykepleie. Ta som anvist av legen.