Digidexo.com

Vitamin D Acne Skin Healing

Akne kan skyldes slike faktorer som hormonell disharmoni, feilaktig matvaner, kronisk forstoppelse, arvelighet og overflødig olje i kroppen. Selv om det ofte oversett, finnes en direkte kobling mellom vitamin D og huden. Når vitamin D når huden, styrker det kollagenproduksjonen, noe som fører til sunn hud og selvhelbredelse. Kroppen krever også vitamin D eller riktig nyrefunksjon --- viktig for den generelle helsen til huden. Syntetisk vitamin D3 kan også bidra til å kontrollere veksten av hudceller, noe som kan bidra til å bekjempe akne.

Acne og vitamin D

Selv om en vitamin D-mangel ikke direkte føre til akne, kan få tilstrekkelig vitamin D hjelpe løse akne ved å gjøre huden og kroppen sunnere som helhet. Fordi solen gir den mest potente kilden til vitamin D, sørg for at du får nok eksponering til solen for å bedre sjansene dine for å ha godt næret hud. Selvfølgelig, kan for mye eksponering for sol også føre sine egne problemer; bruke skjønn. Ifølge Høyre Health, kan så lite som 10 minutter av soleksponering per dag gi deg vitamin D som du trenger for å bidra til å oppmuntre sunn hud og bekjempe akne. Men mens vitamin D fra solen kan bidra til å bekjempe akne, UV-stråler fra solen eksponering kan også forårsake solbrenthet, noe som øker risikoen for hudkreft; bruke solkrem --- fortrinnsvis en hypoallergenic merkevare, for å unngå å forverre akne.

Andre kilder til vitamin D

Foruten å få eksponering for vitamin D, svelges det i tillegg til å sikre en fullstendig nærende prosess for huden din. Ta kosttilskudd eller spiser mat rik på vitamin D, for eksempel tran og rå melk, for å fremme sunn akne-fri hud. Natural Vitamin D kan ikke oppfordre samme type hud cellevekst som syntetisk vitamin D. Ifølge Høyre Helse, syntetisk vitamin D3 funnet i kosttilskudd kan hjelpe med behandling av flere vanlige hudsykdommer, inkludert akne.

Skin Healing

Vitamin D spiller en svært aktiv rolle i hudens metabolisme og vekst, noe som gjør det til et viktig linjen av behandling for denne tilstanden. Også en stor antioksidant, kan vitamin D gir en kraftig kilde til behandlinger for å forebygge hudskader. Den helbredende egenskaper forbundet med vitamin D kan bidra til å redusere forekomsten av akne arr og å oppmuntre huden din til naturlig reparere skaden gjort av akne.