Digidexo.com

Riktig plassering av et bekken

Pasienter som ikke kan få ut av sengen for å bruke toalettet vil kreve et bekken. Drugs.com sier at kvinner kan bruke et bekken for avføring og vannlating. Menn også bruke seng panner å flytte sine tarmer, men mange foretrekker en bærbar urinal for flytende avfall. For best resultat og pasient, må bekken for å være riktig plassert i nærheten av sengen. Dette sikrer at pasienten vil være i stand til å bruke det komfortabelt uten å gjøre en rot i sengen.

Forberedelse

Ifølge eksperter på drugs.com, sette på et par av avhendings hansker for å beskytte hendene mot kontakt med kroppsvæsker og avfallsstoffer. Skyll bekken i varmt vann og tørk den helt. Dryss et tynt lag med baby pulver på kanten for å hjelpe den gli under pasienten lettere. Ta med deg en rull med toalettpapir til pasienten sammen med bekken.

Plassering

Eksperter ved Care.com foreslår advarsel pasienten før du legger den bekken. Hvis personen er i stand til å reise opp til å bruke det uten hjelp, satt en vanntett pad og deretter bekken under baken. Du kan støtte korsryggen med en hånd mens du gjør dette hvis det er nødvendig. Hvis det er mulig, heve hodet av sengen for å hjelpe pasienten å opprettholde en sittestilling. Gi pasienten privatliv ved å forlate rommet eller rett og slett ved å snu ryggen din hvis personen er for svak eller syk til å være alene.

Hvis pasienten ikke kan reise opp, ruller person på den ene siden og plassere puten og bekken for dem. Bruk en hånd til å plassere bekken mot baken, deretter rulle pasienten tilbake mens du holder pannen på plass.

Fjerning

Hvis pasienten kan, ha dem gli ut bekken etter at de er ferdig. Hvis pasienten ikke er i stand til å heve hans / hennes rumpe, rull person over akkurat nok til å være i stand til å fjerne bekken uten å søle det. Hvis det er nødvendig, rydde opp med toalettpapir og vaske området med en varm, våt vaskeklut.
Ifølge eksperter på Care.com alltid tørke forfra og bakover. Forsiktig tørke området, på jakt etter eventuelle sår eller rødhet som kan trenge å bli behandlet.