Digidexo.com

De beste måtene å rense min kroppen for giftstoffer

Toksiner inn i kroppen fra luftbårne kjemikalier, næringsmidler eller til og med fra en overvekst av Candida albicans (et organ sopp eller noen ganger kalt en gjær) i tykktarmen. De fleste giftstoffer er eliminert gjennom tarmen eller blæren. Men giftstoffer fra overflødig Candida kan ta lengre tid fordi kroppens naturlige bakterier er erodert når kampene den av. Gjær og giftstoffer kan forbli i en persons system med mindre visse tiltak for å eliminere dem. Den beste måten å rengjøre eller rense kroppen for giftstoffer inneholder en kombinasjon av et riktig kosthold, enzymer, probiotika og kolon renser.

Diett

Spise et sunt kosthold med mye grønnsaker og frukt kan bidra til å holde kroppen sunn og giftfrie. Hvis du har Candida albicans og giftstoffer, eliminere sukker og gluten fra kostholdet ditt for en stund vil hindre videre vekst av sopp. Candida trives på disse to mat stoffer. Dette kan være en utfordring fordi de fleste commecial matvarer som brød, pasta og kornprodukter inneholder gluten (hovedsakelig hvete gluten). Spis brun ris erstatter på plass av disse matvarene. Du kan fortsette å spise kjøtt, grønnsaker, egg, belgfrukter, poteter, noen nøtter (dvs. mandler), og korn som hirse, basmati ris og bokhvete. Gettin kvitt Candida-relatert giftstoffer betyr å bli kvitt Candida overvekst også.

Detoxing og kolon renser

Grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer. Disse enzymene kan hjelpe drepe overflødig Candida i kroppen din og, i sin tur, til slutt eliminere konstant produksjon av deres giftstoffer. En rekke matvarer og urter kan også brukes til å DETOX. Spise hvitløk kan bidra til å eliminere overflødig Candida og avgifte kroppen din, så kan virgin kokosolje. Spis flere fedd hvitløk per dag. Urten pau d'arco kan rense kroppen for Candida overvekst og giftstoffer. Senna og cayenne pepper kan også hjelpe drepe overflødig sopp.

Til syvende og sist, de fleste giftstoffer inn i kroppen gjennom fordøyelseskanalen. Derfor kolon renser er en effektiv måte å rense kroppen for giftstoffer. Du kan bruke et kolon-rensing kit eller gjennomgå colonic vanning, prosessen med å fjerne giftstoffer ved å spyle kolon med ozonbehandlet vann. Colon-rensing kits brukes vanligvis for om lag en måned. Colonic vanning gis vanligvis gjennom en lisensiert kolon hydrotherapist for flere økter. Hjem enheter er også tilgjengelig. Både kommersielle og hjemme-enheter DETOX hele tykktarmen, i motsetning til klyster, som i flukt kun den synkende del av tykktarmen.

Probiotika

Probiotika er vennlige bakterier som også kan drepe skytende Candida og kontrollgiftstoffer. Probiotika hjelpe fylle kroppens naturlige bakterier, som er erodert av Candida overvekst. De hjelper også å opprettholde riktig balanse mellom fordøyelses sopp (Candida albicans) og gode bakterier, som hindrer Candida overvekst og produksjon av deres giftstoffer. Probiotika er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker. Yoghurt inneholder også probiotika og kan brukes til påfyll av kroppens naturlige bakterier.