Digidexo.com

Hvordan behandle Psoriasis med alternative løsninger

Psoriasis er en hud tilstand preget av utseendet av sølvfargede skjell eller lesjoner på tykke, tørre flekker av rød hud. Det vises vanligvis i hodebunnen, ørene, knær, armhuler, knoker, albuer, rygg, bryst og i mer alvorlige tilfeller, underlivet. Hvis du lider av psoriasis, kan du oppleve intens kløe og hudirritasjon. Noen mulige årsaker til denne tilstanden er dårlig leverfunksjon, arv, kosthold, stress, en deprimert immunsystem og miljøfaktorer. Selv om psoriasis er ikke smittsom, kan det føre til mye fysisk ubehag, og hvis du har et mer akutt tilfelle, kan det også føre til smerter i leddene. Selv om det i dag ingen kjent kur for psoriasis, kan legen forskrive en aktuell kortikosteroid å bidra til å bringe deg lindring. Du kan også være lurt å vurdere å gi noen alternative løsninger en prøve.

Bruksanvisning

•  Reduser mengden av melkeprodukter, sukker, bearbeidet mat, stekt mat, hvitt mel og kjøtt du spiser. Disse kan bidra til å blusse-ups. Spis mat som tunfisk, makrell og laks (som er full av omega-3 fettsyrer), hele korn, grønnsaker, frukt og fiberrik mat, som kan gi lindring til psoriasis symptomer.

Bruk aloe vera krem. Aloe vera kommer fra kort-stammet plante som først ble oppdaget i Nord-Afrika og er godt kjent for sin bruk for å behandle ulike hudsykdommer. Påfør kremen på de berørte områder av kroppen din 2 til 3 ganger daglig, til du føler lettelse.

Bruk lakris rot skjær. Sug en steril bomullsdott med skjær og plassere den på de områdene der psoriasis lesjoner er lokalisert. Den anti-inflammatoriske egenskaper kan bidra til å redusere hevelse, rødhet og kløe. Bruk den topically bare.

Ta en fumarsyre kapsel hver kveld, før sengetid, med et glass destillert vann. Styrken skal være 500 milligram. Fumarsyre er et stoff som produserer energi fra maten. Du kan bli spylt eller rød for en kort periode eller oppleve gastrointestinal opprørt, etter å ha tatt kapselen. Hvis du ikke har sett bedring etter ti dager, deretter øke dosen av Fumarsyre kapsler til to kapsler per natt Det er for tiden ingen kjente interaksjoner med fumarsyre, men avstår fra å ta for store doser, da det kan føre til nyreproblemer. Personer som er gravide eller ammende bør ikke ta fumarsyre. Langvarig bruk anbefales ikke.

Finn et homøopatisk middel som passer deg individuelt. Homøopatiske midler som ofte brukes til å behandle psoriasis er Arsenicum album, Mercurium solubilis, Sepia, Calcarea carbonica, Grafitt, Sulphur, Petroleum, mezereum, Rhus Gift og Staphysagria. Du bør kontakte en utøver for å hjelpe deg med å velge riktig middel og for å fortelle deg riktig dosering og styrke til å bruke.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din før du bruker noen alternativ løsning.
  • Disse midler skal kun brukes av og for voksne.