Digidexo.com

Hvordan bli kvitt ryggsmerter mens gravide

For mange kvinner, er ryggsmerter en stift av svangerskapet. Den amerikanske Graviditet Association anslår at mellom 50 og 70 prosent av kvinnene vil oppleve ryggsmerter under sine svangerskap. Ryggsmerter er vanligvis forårsaket av kroppen blir tvunget til å bære en stor mengde av ekstra vekt. Den ekstra vekten i fronten setter press på korsryggen, forårsaker smerte. I andre tilfeller kan barnets posisjon være ansvarlig for ryggsmerter og følelsen vil bli lindres når barnet endrer posisjon. Ryggsmerter kan være kronisk gjennom hele svangerskapet, men det er noen ting du kan gjøre for å bidra til å lette ubehag.

Bruksanvisning

•  Bruk komfortable sko med god støtte. Sko som høye hæler ikke fordele vekten jevnt mens du går, og kan føre til større belastning blir plassert på ryggmuskulaturen. Støttende sko vil fordele vekten riktig og bidra til å forhindre muskelsmerter i ryggen.

Ta hyppige pauser og sitte med føttene hevet. Mens trening er svært viktig under graviditet, bør gravide også sitte ned ofte hele dagen for å redusere mottrykk. Heve føttene er gunstig for ryggen din.

Ta varme bad. Varme bad slappe kroppen og forårsake blodårene til å utvide. Dette resulterer i redusert smerte. Varme bad også tjene til å unclench stramme muskler som kan forverre ryggsmerter.

Få nok søvn. Når kroppen din ikke er tillatt nok søvn, er den mer utsatt for smerter og plager. En tilstrekkelig mengde hvile er viktig for enhver kvinne under graviditet.

Bruk en varmepute på det området av ryggen din som skaper smerte. Som et varmt bad, serverer en varmepute å unclench stramme muskler og utvide blodårene. En ekstra fordel med en varmepute er at den kan brukes hele dagen, og når et varmt bad er ikke mulig.

Spør din ektefelle eller et familiemedlem til å gi deg en ryggmassasje. Massasje lindrer muskelspenninger og redusere smerte.

Strekk daglig. Stretching oppfordrer dine muskler til å bli mer fleksibel. Dette hjelper dem bedre tilpasse seg den ekstra belastningen en graviditet fører, redusere ryggsmerter.

Bruk en fødselspermisjon støttebelte. Fødselspermisjon støttebelter er lik de bakre bukseseler slitt av personer som jobber krever jevnlig tunge løft. De er gunstig for gravide kvinner ved å øke ryggstøtte og håndheve god holdning. Dette bidrar til å lindre ryggsmerter.

Se en lege. Kroniske eller alvorlige ryggsmerter kan være et resultat av en nyre infeksjon eller annen underliggende tilstand som kan være farlig hvis den forblir ubehandlet.