Digidexo.com

Urter for gikt

Urter for gikt


Gikt, den svært smertefulle vanlig type artritt som forekommer når overskudd urinsyre er i blodstrømmen, kan enkelt og effektivt behandles med urter. Mens noen urter kan tas internt for å motvirke effektene av gikt på kroppen, er det også flere urter som kan brukes eksternt på den smertefulle område for å gi øyeblikkelig lindring.

Djevelens Claw

Djevelens klo, en innfødt afrikansk urt, er en naturlig rensing agent som reduserer urinsyre-syrenivået i kroppen, noe som resulterer i redusert betennelse og smerter. Ta 400 mg av en tørket ekstrakt tre ganger om dagen, 4-5 milliliter djevelens klo tinktur tre ganger per dag eller ett femtinitti gram tørket, pulverisert djevelens klo root tre ganger per dag.

Ginger

Plassere ingefær i badevannet vil føre deg til å svette og hjelpe deg til å utvise urinsyre fra vev. Plasser 1/3 kopp bakken ingefær i badevannet. Sug i tretti minutter før du tømmer badevannet og skyll grundig med rent vann, som ingefær kan forårsake irritasjon hvis det tørker på huden din.

Selleri frø

Selleri frø avlaste gikt symptomer ved å hjelpe til urinsyre eliminasjon fra kroppen. Ta 500 mg av selleri frø ekstrakt to ganger daglig eller småkoke en spiseskje av selleri frø i 2 kopper vann til de blir myke, deretter avløp. Drikk 1/2 kopp av te fire ganger daglig.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper kan brukes til å lage en ekstern gikt-smertestillende. Kok en kopp vann med en kopp eddik og deretter legge til en spiseskje med cayenne pepper til blandingen. Avkjøl blandingen og søke direkte på det smertefulle området. Du kan også lage en pasta av vintergrønne olje og kajennepepper og bearbeid den på de berørte områdene.

Aktivt kull

Aktivt kull kan brukes til å trekke ut den giftige urinsyre fra kroppen din. Du kan lage en kompress bruker 3 ss av bakken linfrø, 1/2 kopp av aktivt kull og varmt vann. Du kan også ta 1/2 til 1 teskje av aktivt kull internt daglig.

Hvitløk

Finhakk og spise flere rå hvitløk fedd daglig. Du kan også legge til hakket hvitløk til svart-kirsebær juice å foreta en kraftig gikt rette.

Mullein

Plasser flere mullein bladene inn i en oppvarmet blanding av en del vann og en del eddik. Ta ut gjennomvåt blader og bruke dem til det berørte området i 20 til 30 minutter flere ganger daglig.