Digidexo.com

Sikkerhet for tanning piller

Sikkerhet for tanning piller


Trykk og oppnå en dypere, har mørkere brunfarge bedt om produksjon av tanning piller som hevder å farge huden fra innsiden og ut. Ifølge Mayo Clinic, skjønt, vel vitende om farene ved tanning piller er avgjørende.

Bruksområder

Ulike typer tanning piller brukes til å farge huden uten bruk av UV-stråler fra solen eller innendørs tanning beds. Tanning piller er utviklet for å løse opp i fett lag av huden og gir en rik, bronzed farge.

Ingredienser

Den primære bestanddel i tanning piller er canthaxanthin, som er en klasse av røde og gule pigmenter, som vanligvis brukes som en farge tilsetningsstoff i sauser og matvarer. Farene ved tanning piller dreie seg om denne ingrediensen fordi det er kjent for å gjøre huden oransje og brunt. The Mayo Clinic advarer også tanners med store mengder canthaxanthin produsere en dannelse av krystaller i netthinnen.

Typer

De tre primære typer tanning piller er elusun, Mayan Secret, og dyp brunfarge. Elusun og dyp brunfarge begge inneholder farlige caretenoids. Produsenten av Mayan Secret har ikke publisert sine ingredienser, men produktet hevder å produsere melanin, en vanlig tanning agent.

Farene

Farene ved tanning piller dreie seg canthaxanthin. Selv om dette stoffet har blitt godkjent av FDA som en farge tilsetningsstoff til mat, har det ikke blitt godkjent for bruk i tanning piller. Ved inntak av store mengder agenten, kan tanners oppleve kvalme, magekramper og diaré.

Forordning

Innendørs tanning er regulert av Food and Drug Administration; har imidlertid tanning piller inneholder canthaxanthin ikke blitt godkjent av FDA.