Digidexo.com

Hva er den naturlige kilden til Halodrol?

Hva er den naturlige kilden til Halodrol?


Halodrol Liquigels og Halodrol MT er varemerkebeskyttet kosttilskudd produsert av Gaspari Nutrition for bruk av toppidrettsutøvere for å hjelpe til å bygge muskelmasse og styrke, og for å øke blodgjennomstrømningen og metabolisme effektivitet. De to Haoldrol produkter inkluderer flere ingredienser som kan utledes fra naturlige kilder. Ifølge Gaspari Nutrition hjemmeside, en av testosteron booster forbindelser, Halodrol Liquigels, "er ikke en prohormone type produkt." Prohormones er noen av stoffene som kan konverteres til hormoner, spesielt testosteron, i kroppen.

Anabole-androgene steroider

Steroider er en gruppe stoffer som inneholder anabole-androgene steroider (AAS), som ble brukt av avanserte utøvere for å forbedre ytelsen. "Anabole" refererer til muskelcellevekst, og "androgene & rdquo; indikerer mannlige egenskaper Bruken av anabole steroider, som øker testosteron, produserer mer muskelmasse og styrke, og gjør det mulig for brukeren å trene hardere på grunn av anabole steroider 'mange uønskede side.. effekter, gjorde den amerikanske kongressen ikke-foreskrevne steroider ulovlig i 2004.

Post-anabole-androgene steroider: Halodrol-50

Løpet var på å finne en lovlig erstatning som ville etterligne testosteron & rsquo; s evne til å forbedre treningen, og Gaspari Nutrition funnet suksess med Halodrol-50. Etter spørsmål oppsto om innholdet, men selskapet trakk seg frivillig det fra markedet i 2005 Gaspari Nutrition deretter leid et team av spesialister for å oppfinne et kosttilskudd som kan bli markedsført som & ldquo;. Helt naturlig & rdquo; Garpari Nutrition selger nå to Halodrol mimickers som angivelig inneholder ingen hormoner eller prohormones: Halodrol Liquigels og Halodrol MT. De to produkter & rsquo; proprietære blander gjør, faktisk, har forløpere i naturen, selv om det ofte i slike ubetydelige beløp som laboratorie syntetisk er uunngåelig brukt.

Halodrol Liquigels

Halodrol Liquigels er laget av fem ingredienser: arachidonsyre, 5-alfa, dehydroepiandrosteron (DHEA), 20-hydroksy-ecdysterone - (-) 3 og 3,4-divanillytetrahydrofuran.

Arachidonsyre kan finnes i spormengder i peanøttolje og maisolje, men soppen Mortierella alpina er en mer kommersiell kilde.

Gaspari Nutrition varemerkebeskyttet navnet 5-alfa. Den kombinerer 5-etioallocholan-3, 6 og 17-trione. Etioallocholan og 17-trione produseres av binyrene som en del av en kjede av hormonelle endringer som fører til testosteron. De er også en del av den molekylære sammensetningen av androstendion, et steroid hormon som ble forbudt av US Food and Drug Administration i 2009.

DHEA er en av de mest vanlige prohormones tilgjengelig uten resept. Det er en forløper hormon som skilles ut av binyrene som fungerer i å skape kvinnelige og mannlige kjønnshormoner.

Også kjent som ecdysterone, 20-hydroksy-ecdysterone - (-) 3, en insektvekst steroid, er oftest avledet fra silkeormen.

Den siste ingrediensen, er 3,4-divanillytetrahydrofuran en form for divanillytetrahydrofuran, som finnes i brennesle røtter.

Halodrol MT

Halodrol Liquigels og Halodrol MT dele tre ingredienser: 3,4-divanillytetrahydrofuran, 5-alfa og DHEA.

En annen Halodrol MT ingrediensen er adenosin-5-trifosfat dinatriumsalt (PEAK ATP, en Gaspari Nutrition registrert varemerke), som er avledet fra hestemuskulatur og gjær.

Den ingrediensen R-alpha lipoic acid sodium salt er funnet i innmat, brokkoli, spinat og gjærekstrakt.

Aspartat, også i Halodrol MT, er produsert av kroppen og leverer sink til celler. Det er også i planter, spesielt i spirende frø. Blant de andre rollene, fremmer sink metabolsk funksjon. Det er i krabbe og østers, det mørkt kjøtt av fjærfe, kjøtt, meieri mat, nøtter og belgfrukter.

Dietary Supplemental Lekser

Grundig lese etikettene på noen supplement som hevder å hjelpe deg bulk opp er avgjørende. Gaspari Nutrition råder brukere av Halodrol Liquigels og Halodrol MT at de kan ha en falsk positiv hvis testet for steroider. Det fastsetter også produktene er for menn over 21 år som konsultert leger om deres bruk. Produktenes etiketter anbefaler at alle som har eller har hatt kreft, systemiske inflammatoriske eller autoimmune sykdommer absolutt ikke bruker produktene. Legevitenskapen har bekymring for inntak av prohormones som DHEA. Mange ingredienser er like i molekylære strukturen til anabole-androgene steroider, som kan påvirke noen konsumentenes bruk om deres filosofi om helse og ytelse idealer.