Digidexo.com

Hvordan kjøpe Curves Protein Shakes

Hvordan kjøpe Curves Protein Shakes


Kurvene Selskapet består av uavhengige klubber som spesialiserer seg på kvinners fitness. En del av Curves programmet består av vektkontroll ved å spise sunt. Curves gir en linje av vitaminer og kosttilskudd laget for å forbedre helsen til kvinner som deltar i sin kondisjon og vektkontroll program.

Fordeler

Drikk Curves Protein Shake etter trening eller som en del av ditt første måltid på dagen. Den shake inneholder 15 gram protein og mer enn to dusin vitaminer og mineraler for en næringsrik tillegg til din daglige diett.

Kurver Steder

Din lokale Curves klubber tilbyr protein shake og andre kosttilskudd for salg på stedet. Besøk Curves nettsted for å skrive inn landet og postnummer for en liste over nærliggende steder (se Resource delen av denne artikkelen). Derfra kan du få adresse, telefonnummer og nettside informasjon for lokale butikker.

Betraktninger

Noen kvinner som følger Curves vekt forvaltningsplanen bruk rister enn den som designet av Curves, ifølge den offisielle Curves nettsted forum. Vurdere fordelene og ulempene med å bruke andre shakes, og diskutere dette alternativet med en Curves medarbeider for forslag og informasjon.