Digidexo.com

Magnesium mangel Tegn og symptomer

Magnesium er viktig for enzymaktiviteten, spesielt enzymer involvert i energiproduksjon. Det er også viktig for nerve helse og opptaket av kalsium og kalium. Den gjennomsnittlige amerikanske Department of Agriculture anbefalt daglig inntak av magnesium for voksne er 400 mg.

Mangel Signs

En mangel på magnesium kan gi irritabilitet, forvirring, nervøsitet, muskelsvakhet og rykninger, premenstruelt syndrom, søvnløshet, dårlig fordøyelse, rask hjerterytme, kramper og raserianfall, ifølge Dr. James F. Balch og Phyllis Balch, forfattere av boken "Resept for Nutritional Healing. "

Kalsium relaterte effekter

Magnesium er nødvendig for å hindre forkalkning av mykt vev. Det beskytter arteriene fra kalsium buildup og spiller en viktig rolle i beindannelse og i karbohydrat og mineralmetabolismen.

Graviditet

Magnesium kan bidra til å forhindre for tidlig fødsel og kramper hos gravide kvinner.

Tilhørende risiko

Ifølge Phyllis Balch, en klinisk ernæringsfysiolog, kan en mangel på magnesium heve risikoen for osteoporose, høyt kolesterol, visse typer kreft, og nyrestein.

Kardiovaskulær risiko

Magnesium-mangel kan være en viktig årsak til dødelig hjertearytmi, høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, og plutselig hjertestans.

Fôr Kilder

Noen gode kilder til magnesium er grønne grønnsaker, løvetann greener, mais, solsikkefrø, reker, tørkede aprikoser og svisker.