Digidexo.com

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser


For folk som ønsker å forbedre sine syn uten bruk av briller eller kontaktlinser, er det flere alternativer tilgjengelige nå, mer enn noensinne. Det hjelper å ha en gjeldende synsundersøkelse gjort, for å få en klar diagnose av problemene du står overfor. Husk at hvis du har vært iført korrigerende linser for en stund, kan synet ditt faktisk bli skadet på grunn av din økt avhengighet av dem. Noen rettsmidler har eksistert i mange år, mens andre kirurgiske metoder er mer den siste utviklingen. Sviktende syn ikke nødvendigvis begynne med øynene, så en full fysisk eksamen er også en god idé.

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

•  Lær visuell trening. Denne metoden, grunnlagt av New York optometrist William Bates, er en måte å omskolering musklene i øyet som kan bli ødelagt som følge av stress. Øvelsene fokuserer på undervisning musklene til å slappe av, noe som resulterer i forbedret syn. Visuell trening krever at du tilbringer stadig mindre tid på seg korrigerende linser og ber deg om å utføre øvelsene uten dem. Teorien er at synet er en ervervet ferdighet som å gå eller bruke hendene, og som barn vi ubevisst lære oss å bruke våre øyne. Ingen av disse øvelsene krever noen spesielle utstyr.

har LASIK kirurgi utført. LASIK, eller laser Assisted Insito Keritomilieusis, benytter en ekscimer-laser for å endre formen av hornhinnen. Et blad eller laser-enheten benyttes for å skjære bort en del av hornhinnen for å avsløre stroma (midten av hornhinnen), er et laser så brukt til å fjerne en forutbestemt mengde av stroma, og det øverste lag av hornhinnen er erstattet . Hvis du er involvert i høye kontaktsport, har en medisinsk tilstand som bremser sårtilheling eller har blitt diagnostisert til å ha tynne hornhinner, kan LASIK ikke være riktig for deg.

Spis mat som forbedrer synet ditt. Kosthold er ikke noe som folk flest tenker på når de ønsker å forbedre synet, men en vitamin mangel kan være årsaken. Gulrøtter er rike på vitamin A og betakaroten, som bidrar til å bevare overflatelagene i øyet. Egg har aminosyrer og svovel, som bidrar til å hindre grå stær fra forming. Grønne bladgrønnsaker har karotenoider som beskytter øyet mot solskader. Goji bær har antioksidanter som hjelper øynene justere raskere til mørket.