Digidexo.com

Fordeler og ulemper av overgangs Lenses

Fordeler og ulemper av overgangs Lenses


Overgangs linser er allsidige objektiver som går fra vanlige linser innendørs til solbriller når de utsettes for sollys utendørs. De er ment å gi korrigerende linsebrukere med fordelen av ikke å måtte bytte mellom sine vanlige linser og solbriller.

Funksjon

Overgangs objektiver er designet for å være helt gjennomsiktig under regelmessig belysning innendørs forhold. Når bæreren eksponerer linsene til en hvilken som helst mengde av UV-lys, vil linsene justeres tilsvarende til mengden av lys. For eksempel på en lys, men overskyet dag, linsene kan bare mørkere halvveis.

Fordeler

Den største fordelen med overgangs linser er bekvemmelighet. Overgangs objektiver vil tilpasse seg noen av de aktuelle lysforholdene for å lette belastningen på øynene dine. De holder deg fra å måtte kjøpe clunky clip-on eller vanlig resept solbriller og kan gi en praktisk hands-free alternativ, spesielt når du kjører.

Ulemper

En ulempe er at noen ganger de kanskje ikke overgangen hele veien til en gjennomsiktig statlige innendørs hvis rommet er spesielt lyse. En annen ulempe er at overgangs linser ikke alltid får så mørk som vanlige solbriller, og kanskje ikke gir god nok beskyttelse for sensitive øyne. Også trenger overgangs linser ikke automatisk endre fargetoner, i stedet tar flere minutter å gå fra lys til mørk eller mørk til lys.