Digidexo.com

Hva er Ocuvite Lutein caplets?

Hva er Ocuvite Lutein caplets?


Mange mennesker forsømmer den riktig ernæring er nødvendig for å opprettholde øye helse som de gamle. Dette fører til fører alvorlig synstap assosiert med aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD). For å bekjempe dette problemet, Bausch og Lomb opprettet Ocuvite Lutein kapsler som et supplement til et sunt kosthold.

Om Lutein

Lutein er en antioksidant som finnes i linsen og netthinnen i øynene. Innenfor øyet, primært filtrerer det blå lyset, som er de mest skadelige for makula. Imidlertid, er kroppen i stand til å produsere lutein og beløp i øynene ofte avtar med alderen. Lutein er et næringsstoff som finnes naturlig i mørke, bladrike grønnsaker og gir dem deres farge. Det er viktig å supplere kroppen med ekstra lutein fra disse kildene eller lutein kapsler. Den gjennomsnittlige American tar i bare 1 mg til 2 mg av lutein daglig, noe som er betydelig under det anbefalte USDA området på 4 mg til 8 mg daglig.

Ingredienser og dosering

Hver Ocuvite Lutein kapsel inneholder 6 mg lutein. Det er også formulert med ekstra vitaminer og mineraler som fremmer øyehelse. Disse inkluderer komplette foreslåtte daglige verdier av vitamin C og E, sink og kobber. Leger anbefaler å ta ett femtinitti kapsler om dagen som et supplement.

Macula degenerasjon

AMD resulterer fra skade makula. Problemet øker betydelig med alderen og rammer 35 prosent av folk over 75 til en viss grad. Siden den mest utbredte formen for makuladegenerasjon ikke kan behandles, er forebygging viktig. Derfor, høyt inntak av frisk frukt og grønnsaker, sammen med Ocuvite Lutein tilskudd kan hindre AMD.

Bivirkninger

Rådfør deg med en lege før du begynner på et tilskudd regime. De vanligste bivirkningene er mageproblemer, hodepine og en ubehagelig smak i munnen. Selv om mer alvorlige problemer er svært sjeldne, forfølger straks medisinsk hjelp dersom de inntreffer.