Digidexo.com

Slik Cure det Fever i et spedbarn baby

Feber er vanlig blant spedbarn og små barn. Feber kan være et symptom på en sykdom; de kan også være forårsaket av tenner eller vaksinasjoner. Mesteparten av tiden de er ingenting å være bekymret, men det er svært viktig å overvåke barnets symptomer nøye og få medisinsk hjelp og råd om høye temperaturer vedvarer. Det finnes en rekke tiltak du kan ta for å sikkert og effektivt behandle et barns feber.

Slik Cure det Fever i et spedbarn baby

•  Ta barnets temperatur med et digitalt øre termometer. Denne enheten vil gi deg en nøyaktig og rask lese-out uten å legge til babyens ubehag. En temperatur over 37,5 grader Celsius (eller ca 100 grader Fahrenheit) regnes som en feber for spedbarn.

Gi barnet ditt en over-the-counter feber redusering for eksempel paracetamol eller ibuprofen formulert for babyer. Denne medisinen gir effektiv og umiddelbar lindring av feber og smerte. Les etiketten for riktig dosering for babyens vekt. Ikke bruk aspirin, noe som øker risikoen for Reyes syndrom, en sykdom som kan skade barnets hjerne og lever.

bade barnet i lunkent vann for å redusere hans feber. Sørg for at du gir ham febernedsettende medisiner som paracetamol før du gir ham et bad. Hvis du bader ham først, kan kroppen hans begynner å skjelve som den prøver å heve temperaturen. Dette kan forverre hans ubehag. Unngå å bruke alkohol eller kaldt vann for å bringe hans feber ned.

Gi barnet rikelig med væske å drikke. Alltid tilby henne en flaske med rent drikkevann når du har sjansen til å gjøre det. Å drikke vann vil bidra til å kjøle kroppen hennes og hindre henne fra å bli dehydrert. Hvis babyen er utelukkende ammer, tilby brystet oftere enn vanlig for å oppmuntre til væskeinntak.

Kle barnet i lette, tynne bomullsklær. Dette vil gjøre seg mer komfortabel og vil tillate kroppsvarme til å unnslippe. Sørg for å endre sine klær hvis du ser at han svetter. Men hvis barnet ditt opplever frysninger, dekke ham med et varmt teppe. Fjern dette tyngre dekker når frysninger avtar.

Hint

  • Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis babyens feber ikke vil gå ned til tross for disse tiltakene, eller om hennes temperaturen svinger.