Digidexo.com

Hvordan Stopp Malaria

Malaria, en smittsom sykdom i blodet som vanligvis oppstår i klima hvor været er tropisk, spres ved hunnmyggen som bærer den fra én person til en annen. Mens tilfeller av malaria ikke er funnet ofte i USA, kan de ofte forekommer i andre land rundt om i verden. Indikatorer på at du kan ha denne tilstanden inkluderer kvalme, oppkast, feber, influensalignende symptomer, forstørret milt og hodepine, og kan ta fra 1 til 2 uker å utvikle. Hvis du ofte reiser til steder der tropisk klima eksisterer, kan du være i faresonen for å pådra malaria. Hvis du blir smittet, er det konvensjonelle medisiner, samt naturmidler, som kan bidra til å stoppe og / eller lette symptomer.

Hvordan Stopp Malaria

•  Gå til et sykehus hvis du tror du er smittet med malaria, særlig dersom symptomene er alvorlige. Leger må kanskje gi transfusjon av røde blodceller og gi oksygen, antibiotika og intravenøs væske. Hvis situasjonen blir verre, kan nyre dialyse være nødvendig. Leger kan også foreskrive reseptbelagte legemidler, som for eksempel sulfadoxone, klindamycin eller klorokin, for å hjelpe behandle din tilstand og hindre fremtidige utbrudd av malaria symptomer.

Klem litt frisk sitron og lime juice i litt vann, deretter nippe det, når du føler at du får feber.

Spis litt grapefrukt. Den inneholder kinin, et stoff som er kjent for å behandle symptomene på malaria. Siden grapefrukt kan samhandle med noen reseptbelagte legemidler, men du bør ikke spise den uten først å snakke med legen din hvis du er på noen medisiner.

Kok en kopp vann og tilsett 1 ts malt kanel. Blidgjøre blanding med honning. Rør godt, deretter nippe, for å hjelpe i lettelser malariasymptomer.

Spis immun-boosting Bukkehornkløver frø. De er nyttige i å hjelpe å bli kvitt parasitter i kroppen din som forårsaker malaria symptomer. Hvis du ikke liker smaken av frøene, drikke Bukkehornkløver te, som du bør alltid bære med deg når du reiser til land hvor malaria er utbredt. Ikke spis Bukkehornkløver frø uten å snakke med en lege først, hvis du tar warfarin, acetylsalisylsyre, NSAIDs, blodfortynnende eller medisiner for diabetes.

Hint

  • Vær oppmerksom på at malaria kan være en livstruende sykdom, så sørg for at du søker medisinsk behandling umiddelbart, heller enn å prøve å selv behandle symptomene. Alternative løsninger for malaria bør brukes i samarbeid med konvensjonelle behandlinger, ikke enn alene. Bruk aldri et alternativ middel uten å la legen få vite om det først.