Digidexo.com

Hvordan få en kopi av din CNA License

Hvordan få en kopi av din CNA License


Sertifisert sykepleier assistenter (CNAs) må bære en CNA lisens utstedt av en stat å jobbe med pasienter i helseinstitusjoner. Mange stater utstede kopier av CNA lisens som du kan holde for deg selv eller gave til potensielle arbeidsgivere som bevis på at du er en utdannet og lisensiert CNA. Prosessen for å få en kopi av din CNA lisens er litt forskjellig fra stat til stat.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med sykepleier aide registret for staten på telefon eller mail. Spør din arbeidsgiver for å få informasjon om hvordan du kan kontakte sykepleier aide registret i staten eller få en liste over sykepleier aide registre etter stat på linje. (Se Resources.)

Be registret for nødvendige skjemaene du trenger for å fylle ut for å få en kopi av din CNA lisens. Hvis staten ikke utsteder papirkopier av CNA lisenser, be om et telefonnummer som potensielle arbeidsgivere kan ringe for å verifisere lisensen.

Fyll ut all informasjonen fullstendig og riktig på skjemaet for å få en kopi av din CNA lisens. Ikke la noen nødvendige mellomrom blank. Send skjemaet til adressen angitt på skjemaet og ta eventuelle nødvendige betaling. Stater som krever en avgift for å få en kopi av din CNA lisens vil spesifisere hva slags betaling er akseptabelt.

Tips og advarsler

  • Prøv å forutse når du trenger en kopi av CNA lisens på forhånd, for eksempel når du begynner på jakt etter en ny jobb. Det kan ta flere uker å få en kopi av din lisens i enkelte stater.