Digidexo.com

Hvorfor Drop Foot Happen Fra en herniated plate?

Hvorfor Drop Foot Happen Fra en herniated plate?


Slippe foten er et tegn på en underliggende nevrologisk, muskuløs eller anatomisk problem. Et problem som fører til dropp-fot er trykket på en nerve fra en herniated plate.

Drop Foot

Slippe foten, også kalt droppfot, påvirker musklene under kneet som brukes til å løfte opp fremre del av foten, noe som ofte fører til at foten til å henge på ankelen og fører til fronten av foten til å dra på bakken når du går.

Herniated Disc

Når en plate herniated, mykt materiale i plate stikker ut av en sprekk i det ytterste laget av platen. Dette utstikket kan trykke på en nerve.

Nerver

Nerver starter i korsryggen som kjører nedover beina til føttene. Hvis en herniated plate presser på en av disse nervene, kan det føre til symptomer overalt nerven går, blant annet forårsaker dråpe fots.

Behandling

Behandling dråpe foten forårsaket av en herniated plate betyr behandle herniated plate. Konservative behandlinger inkluderer fysioterapi og øvelser.

Kirurgi

Ifølge Center for nerveskade og lammelser, behandle dråpe foten med kirurgi innebærer åpne plassen der nerven forlater ryggraden ved å enten fjerne herniated plate (mikrodiskektomi), åpne opp plassen (foraminotomy) eller en kombinasjon av disse prosedyrene i komplekse tilfeller.