Digidexo.com

Hvordan behandle og kurere Eksem Naturligvis

Eksem er blitt behandlet naturlig i mange generasjoner. Det er bare i moderne tid at det har blitt behandlet med steroider og andre farmasøytiske midler.

Bruksanvisning

Før jeg begynner på naturlige behandlinger, er det viktig å huske å unngå allergiske triggere for å unngå eksem Flair-ups. Eksem er generelt ansett som en allergisk reaksjon i huden.

Calendula Oil. Calendula-olje er en av de beste alle naturlige metoder for behandling av eksem og har vært brukt i mange generasjoner til behandling av eksem og tørr hud. Du kan gjøre det selv, eller du kan kjøpe det på flaske. Jeg bare anbefale å bruke økologiske produkter for behandling av eksem siden det er generelt en allergi tilstand. Se ressursene nedenfor på begge alternativene.

Havregryn Bath. Havremel bad er anbefalt av leger, bestemødre og mødre for den helbredende kraften i havremel bad. Mens dette badet kan være litt rotete, lindrer det og muslinger tørr hud og kløe i deler av kroppen naturlig. Se ressursene nedenfor om hvordan du kan lage din egen havregryn bad eller kjøpe din egen. Uansett, husk å kjøpe kun økologiske produkter.

Virgin Coconut Oil. En av de mange helsemessige fordelene av virgin kokosolje er de helbredende egenskapene til huden. Virgin kokosolje er også en antibakteriell som kan være spesielt nyttig for dem med svært rå eksem forhold som kan være utsatt for infeksjoner i huden. Denne oljen er nå allment tilgjengelig i mai helsekostbutikker og dagligvarebutikker.

babyer og andre med sensitiv hud vil være i stand til å bruke de ovenfor nevnte hud behandlinger.