Digidexo.com

Vitaminer for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er forårsaket av en autoimmun systemsykdom som forårsaker smerte, betennelse og, hvis venstre ubehandlet, kan defor leddene i berørte områder. Vanligvis er de mindre ledd av kroppen oftere påvirket av reumatoid artritt, for eksempel hender og håndledd, men en hvilken som helst skjøt av kroppen kan bli påvirket. Gjennom tilskudd av vitaminer, kan reumatoid artritt behandles naturlig og bidra til å forhindre ytterligere nedbrytning av leddene.

Vitamin C

Vitamin C, i form av Ester C (mage vennlig) er en antioksidant vitamin som kan bidra til å forhindre nedbryting av brusk. For voksne som lider med revmatoid artritt, supplement med 500 mg tatt to ganger daglig med måltider.

Vitamin E

Vitamin E er et fettløselig forbindelse med antioksidant evner. Supplering med en naturlig form av vitamin E kan bidra til å inhibere nedbrytning av brusk ofte forbundet med reumatoid artritt og smerte ved å hjelpe til med å forebygge inflammasjon. For voksne som lider med leddgikt, supplere med en daglig dose på 400 IE (internasjonale enheter) av vitamin E.

Niacin

Supplere med niacin, som er mer kjent som vitamin B3. Niacin er et vannløselig vitamin. Selv om fortsatt tilskudd med niacin er nødvendig for topp resultater, kan 100 til 200 mg niacin per dag hjelpe med smerte og betennelse av revmatoid artritt.

SAMe

S-adenosyl-L-metionin (SAMe) er avledet fra svovelinneholdende aminosyre, metionin, som ikke er produsert i kroppen i seg selv; det må tilføres via kosten eller via kosttilskudd. Samme former brusk og besitter smertestillende effekt, i likhet med ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, med få bivirkninger. Anbefalt dose for samme er 400 mg 2-3 ganger daglig.

Vitamin B5

Inkluder vitamin B5 i ditt daglige vitamin diett. Vitamin B5 er et vannløselig vitamin som er nødvendig for å omdanne begge karbohydrater og fett. Vanligvis de med revmatoid artritt har lave nivåer av vitamin B5, som attributter til leddgikt smerte og fornedrelse av ledd. Den anbefalte dosen av vitamin B5 for de med revmatoid artritt er 500 mg to ganger daglig.

Sink, bor, vitamin A og kobber

Supplere med en daglig multimineral som inneholder omtrent 30 mg sink, 3 mg av bor, 2000 IU av vitamin A og 1 til 2 mg av kobber, som alle er nødvendige for fremstilling samt opprettholdelsen av normal leddbrusk. En mangel i hvilket som helst av disse essensielle vitaminer kan bidra til betennelse og smerte, og for de som lider av revmatoid artritt. Den daglige tilskudd av disse vitaminene kan være gunstig for felles vedlikehold.