Digidexo.com

Bivirkninger av Eucalyptus Lavender Oil

Eukalyptus treet, innfødt til Australia, vokser mer enn 200 meter høy, bærer blå grønne blader med offwhite blomster. Mens det er mer enn 200 forskjellige typer eukalyptustrær, olje er hentet hovedsakelig fra kuler Sorte. Lavendel olje er hentet fra lavendel anlegget, som er en lav vekst, blek lilla, blomstrete anlegget. De to essensielle oljer fungerer godt sammen på grunn av deres komplementære egenskaper.

Antiseptisk

Eucalyptus lavendelolje har potente antiseptiske egenskaper. Hvis du spray et rom med en blanding av 2 pst eukalyptus lavendel eterisk olje og vann, vil spray drepe 70 prosent stafylokokker virus i luften. (Se UltimateWaterMassage.com referanse.) Oljen brukes også som et desinfeksjonsmiddel ved behandling av brannsår, kutt og blemmer.

Åndedretts

Prøv å plassere eucalyptus lavendelolje i brystet gnir eller i en luftfukter for en kiste kald eller influensa. Sin skarpe minty duft vil bidra til å åpne opp lungene og nesegangene, bærer lindring til de vanligste bronkitt eller influensa symptomer som lunger og hoste.

Mood

Eucalyptus lavendelolje duft har en beroligende, rolig effekt ved innånding og er spioneringen å bedre konsentrasjon. Eucalyptus "mint duft kombinert med lavendel er skarp, søt lukt tilbyr en balansert, oppmerksomme respons når du puster det inn. Det finnes en mengde såper og håndkremer på markedet med eukalyptuslavendelolje. Prøv å legge til et par dråper på badekaret og soaking dagens problemer borte.

Sirkulasjon

Eucalyptus lavendel olje kan legges til massasje oljer, for eksempel mandel, drue frø eller oliven, og brukes som en aktuell gni å bedre blodsirkulasjonen i et bestemt område. Det rette er brukt i leddgikt behandlinger og for å behandle healing skader. (Se JerseyLavender.co.uk referanse.) I tillegg kan denne oljen brukes på slitne føtter å bidra til å forynge tærne etter en lang dag, eller til og med å hjelpe behandle fotsopp. Du kan bruke oljen på noen såre muskler eller ledd for å lindre noe av smerten eller hevelse.

Betraktninger

Rådfør deg med en lege før du bruker noen essensielle oljer. Ikke bruk eller håndtere eucalyptus lavendel olje mens hun var gravid, prøver å bli gravid eller ammende.