Digidexo.com

Sosiale Ferdighet Aktiviteter for barn med autisme

Mange barn med autisme se verden fra et annet perspektiv enn andre. Selv om alle barn med og uten diagnose er har ulike læringsstiler og behov utdannings vekt for barn med autisme har vært sosiale ferdigheter. Utviklingen av sosiale ferdigheter kan oppnås gjennom bruk av sosiale aktiviteter. Barn med autisme kan ha nytte av aktiviteter som styrker deres sosiale ferdigheter.

Vurdere Child

For å bestemme sosial ferdighet aktiviteten hvert barn kan ha nytte av å vurdere barnets nåværende nivå av ytelse. Å se barnet for en eller to dager som han kommuniserer med andre mennesker vil la deg identifisere noen sosiale ferdigheter områder som trenger målrettet for intervensjon.

Gjenkjenne følelser

Plukk en Pic er en aktivitet som lærer barna å bli sosialt bevisst. Målet er å hjelpe barn gjenkjenne følelser hos andre. Forbered deg på denne aktiviteten ved å ta bilder av deg selv å gjøre forskjellige ansiktsuttrykk for å vise ulike følelser (sint, trist, glad, flau, skuffet). Skriv følelser på baksiden av bildene. Gå gjennom bunken av bilder med student og be dem om å identifisere følelser. De kan snu bildet over og lese følelser for å se om de fikk det riktig. Snakk med eleven om de forskjellige følelser.

Valget Making

Valget gjør er en sosial ferdighet som gjør at et barn til å få kontroll over sine omgivelser. Jo mer kontroll barnet har over små ting de færre maktkamper du vil møte i løpet av ikke-omsettelig oppgave. Hjelpe lære valget gjør ved å gi studenten med to faste valg. Begynn denne aktiviteten i en lav stresset miljø som hjemme eller ressurs rom. Barnet bør bli fortalt sine to valg. Ikke fritak fra disse valgene. Barnet med autisme vil snart lære at han har kontroll gjennom valg eller han har ingen kontroll. Nøkkelen til suksess med denne aktiviteten er konsistens. Det er en kamp av testamenter i begynnelsen, men utfallet vil være svært gunstig for barnet.

Takle stress

Personer som utvikler vanligvis til slutt lære å takle stress naturlig. Imidlertid kan barn med autisme trenger en sosial ferdighet aktivitet for å bidra til å lette disse ferdighetene. Fortell barnet at det er greit å bli sint og å være sint, vi alle gjør det. Men det er ikke akseptabelt å utføre negativ atferd på grunn av sinne eller stress. Aktiviteten "Ikke bli en menneskelig vulkan!" kan bidra til å lære barna å gjenvinne kontrollen. Dette er en treningsaktivitet som hjelper barnet gjenkjenne en nøkkel setning som "stå tilbake". Du vil bruke denne nøkkelen setning når du ser dem blir stresset. Du sier "stå tilbake". Gi barnet tid til å behandle så si "tror". I begynnelsen beskrive tanker til barnet at han bør vurdere. Neste, sier "føler". Be barnet å navngi følelser han føler. Sist, si "svare". Gi barnet en liste over aktuelle tiltak som for eksempel ignorere, stomp foten, snakke om det rolig.