Digidexo.com

Hva er fordelene med Wild Yam Root?

Wild yam rot er en urt som vokser som en staude vintreet plante som kan bli funnet i Nord-Amerika, Mexico og Asia. Bruken dateres tilbake til det 19. århundre, og er gjort tilgjengelig som en flytende ekstrakt eller pulver.
Wild yam rot brukes av herbalists og helhetlig utøvere for behandling av mange vanlige symptomer og plager.

Muskelverk

Wild yam rot er kjent for å lindre symptomene på tretthet og smerter fra muskelsmerter. Muskelsmerter er ofte et resultat av fysisk overanstrengelse, eller muskelskader på grunn av fysisk krevende jobb eller trening.

Kramper

Buk og premenstruelle kramper er plager som helhetlig utøvere anbefale bruk av wild yam rot å behandle. Wild yam rot arbeider for å redusere smertefulle kramper og sammentrekninger forårsaket av kramper.

Nyrestein

Nyrestein er hardt krystallisert kjemikalier som sitter inne i nyrene og kan bli smertefulle hvis de blir for store. Wild yam roten kan brukes for å forebygge nyrestein fra forming, og bidrar urin renne fra nyrene inn i blæren på riktig måte.

Gikt

Leddgikt er en betennelse i leddene som ofte resulterer i ubehagelig smerte, stivhet og hevelse. Wild yam er antatt å ha en terapeutisk virkning som gir anti-inflammatorisk smerte lettelse å leddgikt.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk er en alvorlig tilstand som hvis venstre ubehandlet kan føre til hjerneslag, hjerteinfarkt og hjertesvikt. Noen naturmedisinere anbefaler bruk av wild yam rot blant andre forholdsregler som et middel for å kontrollere og forebygge høyt blodtrykk.