Digidexo.com

Gratis medisinsk rådgivning på Vertigo

Gratis medisinsk rådgivning på Vertigo


Symptomer på svimmelhet inkluderer besvime, svak og ustø. De med svimmelhet opplever følelser av spinning og hvirvlende og har opplevelser som de objektene som omgir dem er i bevegelse, også kjent som objektiv svimmelhet. Når du føler deg som om du er i bevegelse, er det referert til som subjektive vertigo. Vertigo er forårsaket av plutselige bevegelser, indre øret forstyrrelser, Ménières sykdom, svulster, nedsatt blodtilførsel til hjernen, multippel sklerose, hodeskade og migrene.

Symptomer

Vertigo symptomer kan være mild, for eksempel følelsen av spinning, men det er andre symptomer på svimmelhet som tåkesyn, tretthet, hodepine, hjertebank, ubalanse, manglende evne til å konsentrere seg, reisesyke, muskelsmerter, kvalme og oppkast, problemer med tenkning og hukommelse, lysfølsomhet og selv svette.

Behandling

Behandling for vertigo første innebærer å finne den underliggende årsaken. Fysioterapi er ofte nødvendig. En pasient med svimmelhet vil lære å bruke hodet og kroppsbevegelser for å flytte kalsium krystaller som er plassert i øret. Dette kan bidra til å gjenopprette likevekt og eliminere følelser av svimmelhet. Antibiotika gis hvis det er en ørebetennelse. Antihistaminer kan også redusere trykket i mellomøret. Hvis vertigo er forårsaket av slag, multippel sklerose eller tumorer, deretter behandling kan innebære medikamenter, strålebehandling eller kirurgi.

Forebygging

De som har blitt diagnostisert med svimmelhet bør ta råd fra sine leger og være forsiktig for å unngå fall. Personer med Ménières sykdom bør begrense saltinntaket, noe som kan føre til hevelse og betennelse. Hvis du er i fare for hjerneslag, senke kolesterolet og overvåke blodtrykket.

Gratis medisinsk rådgivning på Vertigo

The Mayo Clinic og New York Times Health Guide har gratis medisinsk råd på nettet om vertigo. Ditt primære omsorg leverandøren kan gi deg mer informasjon om svimmelhet eller ditt lokale bibliotek kan gi gi deg ressursmateriale gratis.