Digidexo.com

Low-Fat, low-carb måltid ideer

Hvis du vil slippe vekt raskt, bør du vurdere en low-carb, lav-fett diett. Low-carb dietter kick-starte vekttap. Men til mange matvarer som anses å være lav på karbohydrater er lastet med fett, til slutt avsporing vekt-tap innsats. Velg lav-sukker, til fettfattig mat som grønnsaker, magert kjøtt og magre meieriprodukter nå dine vekt-tap mål. Sjekk fett og karbohydrat etiketter hvis du kjøper ingredienser elementer. Prøv å spise mindre enn 40g karbohydrater og 50g fett per dag.

Low-Fat, low-carb matvarer

For å begrense inntaket av både fett og karbohydrater, spise friske grønne grønnsaker med nesten hvert måltid. Brokkoli, asparges og spinat har ekstremt lave tellinger av karbohydrater, fett og kalorier. Andre low-carb, lav-fett grønnsaker inkluderer tomater, paprika, salat, sopp, grønnkål, grønne grønnsaker, squash og zucchini.

I meieri familien, valgte fett skummet melk, yoghurt og ost. De fleste skinn, boneless kyllingbryst er ikke bare carb-fri, men også fettfri. Kutte fett og karbohydrater i dressinger og sauser ved å bruke sukker-fri, lav-fett salatdressinger. I stedet for olje, bruker lav-fett smør spray. Unngå majones og krem-baserte mustards helt.

Elementer for å unngå helt inkluderer hvitt brød, pasta, ris og åpen lovbrytere som kjeks, chips og kake. Carb og fett skjæring betyr også å unngå de fleste frokostblandinger og til og med low-carb energi barer fordi mange er høy i fett.

Måltid ideer

En typisk dag på en lav-fett, begynner low-carb diett med et egg og et stykke kalkun bacon til frokost. Som et annet alternativ, prøv en whey protein shake. Kombiner en scoop av whey protein pulver med lav-fett skummet melk i en blender.

En mid-morgen snack kan være en kopp fettfri, sukkerfri yoghurt, 1 kopp lav-fett cottage cheese, sukkerfri harde drops eller en kopp tomatjuice.

Til lunsj, har en spinat salat toppet med tomater, sitron-og-eddik dressing og et lett dryss av bacon biter. Eller prøv en liten kalkun wrap. Pile spinat, løk, arugula, fettfri ost og kalkun på en stor salat blad. Rull sandwich og fest med en tannpirker.

Rundt 03:00, nå for en matbit av lav-fett streng ost og selleri eller gulrot pinner.

Til middag kan du nyte en 3-oz. stykke skinn grillet kylling sammen med 2 kopper blandede grønnsaker. Du kan spise en hovedrett av annet grillet kjøtt, som fisk, kalkun eller en liten biff. Avslutt dagen med en sukker-fri, lav-fett fudge pop.

Low-Fat, low-carb oppskrifter

Deilige oppskrifter i lav-fett, lav-carb kjøkken er gazpacho og blomkål potetmos.

Gazpacho er en enkel kald suppe du kan nyte en varm sommerdag og ha på hånden i kjøleskapet for et raskt måltid. Ganske enkelt kombinere agurker, tomater, paprika og rød løk i en food prosessor. Bland med hvitvinseddik, hakket hvitløk, kosher salt, pepper og tomatjuice.

Nyt low-carb, lav-fett potetmos med middag i kveld ved hjelp av blomkål i stedet for poteter. Steam blomkål og kombinere med fettfritt smør spray, 1 oz. skummet melk, en dash av salt og pepper. Mos samme måte som du ville lage potetmos.