Digidexo.com

Low-Fat Diet for Galleblæren

En flott måte å forebygge komplikasjoner fra gallestein eller galleblæren sykdom er ved å vedta en lav-fett diett. På en lav-fett diett, bør mindre enn 30 prosent av den totale kaloriinntak kommer fra fett. En lav-fett diett for kolesterol bør være rik på frukt, grønnsaker, belgfrukter, bønner, magert kjøtt og magre meieriprodukter med hele korn som brukes i moderate mengder.

Galleblæren

Galleblæren er et lite organ som ligger like under leveren. Galleblæren og leveren fungerer sammen som en viktig del av fordøyelsesprosessen. Leveren gjør galle mens galleblæren lagrer det før det er nødvendig under fordøyelsesprosessen. Når ufordøyd eller delvis fordøyd maten går fra magen til tynntarmen, til galleblæren hemmeligheter sin lagrede galle hjelpe på fordøyelsen. Derfor, hvis galleblæren ikke fungerer som den skal på grunn av gallestein eller galleblæresykdom, fordøyelsen kan bli alvorlig svekket.

Hvorfor en fettfattig diett Works

Galle skilles fra galleblæren hjelper kroppen å absorbere og bryte ned fett kosten. Hvis galleblæren ikke fungerer som den skal på grunn av sykdom eller gallestein, er det ikke utskiller nok galle for å hjelpe fordøye fett. Dette kan føre til ytterligere komplikasjoner og Gastroparesis, forsinket tømming av magesekken. Derfor kan en lav-fett diett brukes til å forhindre komplikasjoner. I tillegg kan dietter høy i fett og kolesterol føre til vekst av gallestein og disponere gallbladders til andre sykdommer i henhold til Jackson Siegelbaum Gastroenterology.

The Diet

På en lav-fett diett, bør ikke mer enn 30 prosent av det totale kaloriene kommer fra fett. Spis et kosthold rikt på frukt, grønnsaker, bønner, linser, hele korn, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Bruk fett som nøtter, frø og oljer med måte.