Digidexo.com

Liste over Low Fat Foods

Fettfattig mat kan finnes naturlig i korn, grønnsaker, frukt og andre matvarer. Bearbeidet mat er generelt høy i fett innhold. Fettfattig mat er funnet i mat nærmest til sin naturlige tilstand. Naturlige matvarer gir høy ernæring og helsemessige fordeler til dietten.

Matvarer med fiber

Matvarer med fiber som havre, havrekli, brun ris, bygg, bulgur, quinoa, linser, bønner og kidneybønner er korn og grønnsaker som gir lite fett ernæring.

Soyaprodukter

Soyabønner og deres biprodukter er naturlig lav fett mat. Soyamelk, tofu og edamame har en rekke helsemessige fordeler og er anbefalt for en fettfattig diett.

Grønnsaker

Grønnsaker er lite fett i sin rå tilstand. Brokkoli, blomkål, squash, spinat, grønnkål, Chard og aubergine er en liten liste over sunne fettfattig grønnsaker.

Frukt

Naturlig frukt er lite fett og lav kalori når det spises i moderate mengder. Epler, fersken, pærer, nektariner, melon, plommer, bananer og appelsiner er en kort liste over lav fett mat valg.

Fisk

Fersk fisk og hermetisert fisk er fettfattig mat. Velg fersk fisk som laks, tunfisk, torsk, ørret og andre ikke skalldyr varianter. Hermetisert fisk inkluderer laks, krabbe og tunfisk.