Digidexo.com

Seven Day Alcohol Treatment

Seven Day Alcohol Treatment


Alkoholisme er en alvorlig tilstand som krever livslang forpliktelse å bekjempe. De mest vellykkede er de som aktivt kjemper sykdommen hver dag, ved hjelp av venner, familie og helsepersonell som deres støttegruppen.

Avgiftning

Enten du velger å gjøre det hjemme eller i et sykehus, det første skrittet til å slutte å drikke er å få all alkohol ut av systemet. I et sykehus, kan medisinsk personell våke over deg og observere din utvinning. Hjemme, er det lettest å detox hvis du har kjære på jakt etter deg og hjelpe deg. Ingen trenger å gå gjennom dette alene. Det kan ta noen dager for å oppnå dette.

Unngåelse

Tømme hjemmet til noen alkoholholdige stoff. Ikke gå barer eller restauranter med en skjenkebevilling, spesielt i de første syv dagene. Prøv å gå ut med støttende venner som vil holde deg fra å konsumere en drink etter det harde arbeidet med å avgifte kroppen din er ferdig.

Støttegrupper

Så snart du bestemmer deg for å slutte å drikke, bli med i en støttegruppe i ditt område. Anonyme Alkoholikere er den mest kjente, men hvert samfunn har sin egen lokale variasjoner hvis du foretrekker støtte andre steder. Hold kontakt med denne gruppen. Bruk dem til å videreutvikle din egen reise og hjelpe andre medlemmer med sin reise. Når omgitt av folk som forstår hva du går igjennom, vil du føle deg mindre alene.