Digidexo.com

Lønnesirup Lemon Juice Cleanse

Det er mange detox og rensing programmer tilgjengelig. En av de mest kjente er Master Cleanse. Lønnesirup og sitronsaft rens inkluderer lemonade og bruke et avføringsmiddel for å skylle ut giftstoffer i kroppen. På grunn av innholdsstoffene i lønnesirup og sitronsaft denne rens kan synes å være et enkelt konsept, men det kan være en komplisert prosedyre.

Oppskriften

Bruke 14 ss ferskpresset sitronsaft. Kontroller at sitroner er organisk, som betyr at de ikke har blitt behandlet med plantevernmidler.

Bland det med 14 spiseskjeer klasse B lønnesirup (Hvis du er diabetiker, kan du erstatte sirup med agave nektar og melasse) og en 1/2 ts rød pepper eller cayennepepper og to liter kildevann.

Dietten vil sannsynligvis fungere bedre uten sitron masse, som det bare legger ekstra arbeid for kroppens fordøyelsessystem.

De Laxatives

Det er to måter du kan ta avføringsmidler for diett. Den første er en salt-vann i flukt. Bland en spiseskje havsalt med en liter romtemperert vann. Smaken kan være ubehagelig.

Et annet alternativ er å bruke et avføringsmiddel te av ditt valg. Du bør bruke avføringsmiddel hjemme for bekvemmeligheten av badet ditt. Om en halv time etter at du tar avføringsmiddel forvente å få fem på syv avføring, hvert 10. minutt eller så. Når du kan gå for mer enn 15 minutter uten å ha avføring, er du mest sannsynlig gjort.

Den Cleanse

Denne prosedyren hevder å gi deg styrke, utholdenhet og gjenopprette et skinn av ungdommelighet. Du vil inntak ca 650 kalorier mindre enn vanlig mens på denne detox program.

Det anbefales at du starter hver dag med enten en salt-vann flush eller drikke en lakserende te. Etter avføringsmiddel, vil du drikke alt lemonade du gjort på begynnelsen av dagen. Sørg for å spre dine inntak i løpet av dagen og drikk opp alt før du sovner. Du bør ha ca 12 glass hver dag.

Tips

Forvent å føle seg verre før du føler deg bedre.

Det er normalt å føle seg mindre smerter i begynnelsen av rens.

Det anbefales at du bare gjøre for rens program i 10 dager.

Dette er ikke en engangs fix.