Digidexo.com

Slik Finn NA-møter

Anonyme Narkomane er "et fellesskap eller forening av menn og kvinner for hvem rusmidler hadde blitt et stort problem," ifølge NA.org. Møter er enten drøftingsmøter, der de som deltar aksje for en minimal mengde tid, eller høyttaler møter der en person aksjer for en lengre tidsperiode. Åpne NA-møter er åpne for alle som er interessert, selv folk som ikke personlig har en avhengighet.

Slik Finn NA-møter

Slik Finn en NA Meeting

•  Besøk NA nettsted for å finne NA-møter i ditt område (se Ressurser for link). Fra hjemmesiden, klikk på "Finn et møte" alternativet.

Velg "Finn et møte" en gang når omdirigert fra hjemmesiden. Denne linken sender deg til Angi sted spesifikasjoner for å finne møtet nærmeste og mest praktisk for deg.

Skriv inn by, stat, postnummer og land, og klikk. Fra rullegardin alternativet, velger en kjørelengde spekter innenfor ditt postnummer for å søke etter møter. Også angi hvilken dag du kan delta på møter, eller velg "Alle dager" fra neste drop-down. Klikk på "Søk" knappen nederst på siden.

gjennom alternativene søket gir. Resultatene viser plassering, adresse, dag, tid, møte format og om det er et åpent møte for alle å delta eller et lukket møte, bare for dem med en avhengighet. Du kan velge å motta en e-post fra gruppen av ditt valg også.

ringe et av numrene som er oppgitt til å snakke med en lokal kontakt for hjelp eller veiledning. Velg "Lokal NA hjelpetelefon og Websites" fra "Finn et møte" siden på NA hjemmeside.

Velg enten USA / Canada eller World Søk. For en USA / Canada søk, velger en søke type enten retningsnummer eller stat. For en verden søk, velger du det aktuelle landet. Følg instruksjonene for hvert alternativ for å få et telefonnummer til en gruppe i ditt område.