Digidexo.com

Drug Rehab Informasjon

Drug Rehab Informasjon


Drug rehabilitering fasiliteter er tilgjengelig for å hjelpe enkeltpersoner overvinne sin rusmisbruk eller avhengighet. Ifølge National Institute on Drug Abuse (NIDA), i 2007, 2,4 millioner amerikanere i alderen 12 år og eldre fikk behandling for et rusproblem på en spesialitet senter.

Avgiftning

Drug Rehab inkluderer ofte avgiftning --- prosessen med å bli kvitt kroppen av stoffet det har blitt avhengig.

Medicationand Therapy

Medisiner brukes under avgiftning å hjelpe undertrykke abstinenssymptomer og lette cravings. Drug Rehab også inkluderer vanligvis atferdsterapi, som fokuserer på å finne årsaken til avhengighet og endre pasientens holdning til det.

Residential Care

Residential omsorg innebærer bosatt på et behandlingsanlegg for 30 til 90 dager; intensivbehandling er vanligvis administreres. Terapeutiske samfunn --- en form for bolig omsorg --- er effektive for personer med alvorlige narkotikaproblemer; liggetid er 6 til 12 måneder.

Velge One

Når du velger en drug rehab anlegget, er den enkelte bør sikre programmet akkreditert, få en omvisning på senteret, spør om avgiftning er inkludert, unngå programmer som tilbyr raske resultater og rask bosted, og vurdere kostnadene.

Rehab Locator

The Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA) støtter mange offentlig finansierte rehab fasiliteter.