Digidexo.com

Typer Soppdrepende sjampo

Typer Soppdrepende sjampo


En soppinfeksjon i hodebunnen kan være en virkelig irriterende, forårsaker kløe og svie på toppen av hodet ditt. Hvis du opplever disse problemene, kan det være tid for deg å ta turen til soppdrepende delen av sjampo gangen. Det finnes mange produkter på hyllene som du kan kjøpe i dag for å hjelpe bli kvitt dine spesifikke sopp problem. Enten du lider av en ringorm infeksjon eller et enkelt tilfelle av flass, kan en god shampoo gjøre utslaget.

Soppdrepende og antiseptiske Shampoo

Mange ledende soppdrepende og antiseptiske sjampo inneholder ketokonazol, en velprøvd behandling for soppinfeksjoner som kan være overfladisk eller overføres gjennom blodet. Ketokonazol bremser veksten av sopp som kan være svarer til andre medisiner. Det er noen bivirkninger ved å bruke denne type soppdrepende sjampo, som håravfall, endring av håret tekstur, fet eller tørt hår eller følsomhet for kjemikalier i sjampo. Å kvitte hodebunnen av en sopp, bør disse shampoos brukes to ganger i uken i fire uker. Skum og gjenta to ganger per vask. (Se referanse 1)

Tea Tree Oil Shampoo

Tea tree olje er en naturlig antiseptisk funnet i noen spesielle sjampo. Det er først og fremst brukes til å behandle hodebunnen irritanter som lus, ringorm, flass, midd og skabb. Tea tree olje kan desinfisere gjennom mange lag av huden, og gir lindring av kløe eller svie i hodebunnen. Når du velger en tea tree olje sjampo, lese ingredienser etiketten nøye, da disse kan noen ganger inneholde andre irriterende kjemikalier eller har svært lite tea tree olje i dem. Sjampoer som også inneholder ammoniumlaurylsulfat kan forårsake skader på hodebunnen. Tea tree sjampo infused med kamille og aloe kan bidra til å forbedre helsen og kroppen til håret ditt samtidig fungerer som en mild soppdrepende middel. (Se referanser 2 og 3)

Dandruff Shampoo

Flass er en pinlig hodebunnen tilstand som fører til flassing og kløe i huden. Heldigvis er det lett å behandle, og det noen ganger krever bare en anti-flass shampoo for å bli kvitt det. Flass kan være forårsaket bare ved tørr hud eller av en sopp som heter Malassezia som lever på oljen skilles ut av hårsekkene. Sjampo som inneholder sinkpyrition, som den velkjente Selsun Blå, kan bidra til å forsinke den soppvekst som forårsaker flass. Selensulfid shampoos også redusere virkningene av Malassezia. (Se referanse 4)