Digidexo.com

Gene Therapy for Håravfall

Genterapi er en avansert teknikk under vitenskapelig utvikling for å håndtere håravfall problemer. Det er en fremgangsmåte som virker til å endre gener aktuelle celler i kroppen. Genterapi endrer måten celler funksjon i kroppen. Genterapi er en medisinsk prosedyre som fortsatt er i en tidlig fase, og bare noen få vellykkede forsøk har blitt registrert. Denne fremgangsmåten anses som fremtiden for behandling av skallethet.

Funksjoner

Genterapi er en vanskelig prosess, derav det innebærer mange skritt for å oppnå hårvekst på lede området. Det sentrale steg er å gjøre målcellene innlemme de nye proteiner fra den nylig forbedret celler for å uttrykke den ønskede kvalitet. Altering modnet celler vil bare bringe midlertidige fordelene med genterapi. Cellene vil til slutt slites ut og vil bli erstattet av celler med den opprinnelige DNA. For at fordelene ved genterapi vare lenger, stamceller blir brukt som mål. Etter vellykket endring av stamceller, er det mulig å skape spesialiserte celler for å oppnå det ønskede resultat.

Prosedyre

Før man fortsetter med genterapi, vil helsepersonell behov for å bestemme den genetiske medisinsk tilstand av en persons DNA før forandre den. Anvendelsen av genterapi vil slå DHT-sensitive hårsekkene til DHT-resistente follikler å forhindre håravfall. De nylig endret hårsekkene vil fortsette å øke levetiden veksten av nye hår. The New England Journal of Medicine siterer denne studien om genterapi, "Genterapi krever kompliserte trinn før oppnå de ønskede resultater. Det første trinnet vil kreve identifisering av gener som finnes i DNA-trådene som må endres. Neste skritt er å bestemme hvor mye av de gener som skal bli endret, slik at tiltak kan tas for å gjøre proteinene litt forskjellig for å få sluttresultatet. Det tredje trinnet er å gjøre cellene akseptere nylig forbedret gener som erstatning for den gamle og ugunstige gener. "

Fakta

Bestemme hvilke gener bør endres er ikke en enkel ting å gjøre. Til tross for den siste utviklingen i genet kartlegging, det virkelige potensialet av gener er fortsatt ukjent for mannen. Det er ingen konkrete forståelse av alle de gener som er involvert i hårvekst spesielt gener som er ansvarlige for arvelig skallethet. En Journal of American Medical Informatics Association (Jamia) publiserte anmeldelse om genterapi rapporterte at "det er meget mulig at mange gener lage proteiner som kan gjøre hårsekkene følsom for DHT." Videre forskning på genterapi vil mer sannsynlig å engasjere seg i sammenligningen av gener som produserer proteiner og deres effekter på ulike hårsekker. Det har vist seg at personer med mønsteret hårtap vil visse hårsekkene DHT-resistente. Det samme persons andre hårsekker kan være følsomme for DHT som forklarer skallethet på hårfestet.